Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bı yürü git ruh hastası seniHaklısınız M. Polo Musul’un dağlarında (zagros) yaşayan yağmacılıkla geçinen
Kötü niyetli insanlar derken boşuna dememiş
Yahu yılların kırmanço ve zaza canlarımızı da Kürt diye bize satmaya çalışıyorsunuz
Safız ya!
“ağaç kurdum”
Kaynaklık bir şey yok. Ateş yakar desem kaynak mi isteyeceksin.Climax abi ,sen anlat.bizler dinmemedini de biliriz
Yalnız elinde azda. Olsa en yakın bir kaynakla karşımıza çok
Hadi abicim.!
Ağaç kovuğu senin gibi davetsiz misafirlere sadece iki yumurta kırabilir
Pers ve medler birbirine yakın iki farklı irani halktır Medler Kürt Persler ise farstirNe yani kurtler perslerden gelemez mi? Haklari degil mi!
Güzel kardeşim.Forum uzun süredir kaossuz ve bansız kalınca huylanıyor demek ki.
Kaossal.
İf they want fight,give them a fight.
Musa yardı.climax abi , bu konu seni yorar
Hadi abi!
Lütfen!
Sen Kızıldeniz’in nasıl yarıldığı konusunda bizleri aydınlat
Saygılar!
Konu yaklaşık 10 gündür var ne zaman ki ben yazdım film koptuBu konuyu çok güzel takip ediyordum, bir yerden sonra koptum…
Şahsım Kürt denen bu topluluğa karşı olmadığını bilakis kendimile eşit haklara sahip olmalarını savunmuşumdur
Anayasamız bunu değiştirilmesi dahi tekli edilemez ilk dört maddede ortaya koymuş
“Din dil ırk mezhep ayırmaksızın tüm vatandaşlarımıza Türk milleti denir” maddesini koydurmuştur