Türk milleti “evsiz yurtsuz “ değildir.

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Eskiden boğazin kenarında oturup demlenir gece yarılarına kadar arkadaşlarla sohbet eerdim.
Günümüzde ise., akşam hava kararınca zombi denen bu acayip insan görüntülü tuhaf yaratılklar ortaya çıkıyor.
Kaçan kurtuluyor,
“İncinsende incitme”

images
bizdir

İşte Tom Barak’ın Türk insanına biçtiği gömlek bu gömleği bizlere giydirmek isteyen sözde iktidar!
“İncinsende incinme

Değerli büyüğümüz Bahçeli bu zombileri çok iyi tanır sanıyorum.
“İncinsende incitme”

Kötü niyetli yerleri yurtları olmayan topluluk diye başlamış sonra Kürt canlarımız bizim özümüz diye devam etmiş fksjsjsjsj

Bir şey anladıysam atsız nihal olayım..

Zombiler buralarda da görülebilir
derken(!)
“incinsen de incitme”

Sen anca hamur karışlarsın, konuda kürtlere yada türklere hakaret edilen bir şey göremedim ben yada Kürtlerin evi yok türkler rezidans da yaşıyor gibi de bir şey göremedim ben. Ya sen beni cok farklı algılıyorsun yada senin beni anlamak işine gelmiyor bence ! o konular üzerinden prim kastığın için ikinci secenek daha doğru sanırım. Tekrar diyorum kimin ne türk oluşu ne kürt oluşu nede ermeni oluşu beni zerre alakadar etmiyor ben işin o tarafına hiç bakmadım.

Benim direnmemdeki tek sebep böyle saçma ırk konuları için kimsenin kimseyi kırıp üstünlük yada mağdur edebiyatı yapmamasıdır. Bence sen bana cvp verme ben de seni üzmiyim. çünkü anlaşamıyoruz anlamıyorsun. oki kib bye
:) ya bırak Allah'ın seversen açtığım mizah konularını bile sildigini herkes biliyor neyse sanada bys:)

Bilim insanları göbeklitepede” bu gerçeği açıkça görmüş MÖ 10000 yıl arından itibaren bu topraklarda bir medeniyetin varlığına şahit olmuştur.

Burda da bir medeniyetin varlığına şahit olundu değil, medeniyet burdan başladı dünya tarihinde. Neolitik Çağ'da ve öncesinde hemen hemen dünyanın her yerinde kabile tarzında yaşam vardı ama Sümerliler, hani Antik Yunan medeniyeti diyoruz ya veya Antik Mısır, işte onlardan bile binlerce yıl önce, ilk ve geniş topraklara yayılan kadim bir medeniyet yarattılar. 2000 bin yıldan fazla yaşadılar ve yok oldular. Dilleri bile yok oldu, ölü bir dil olarak tarihe karıştı. Taa ki 19.yyda çözülene değin. Tarihteki ilk medeniyettiler. Sonra Akat, Babil, Moğol, Hitit, Mısır, bu böyle Roma İmparatorluğu'na kadar gider.

Sadece tarih kısmıyla ilgili bir kaç anekdot vereyim dedim. Yoksa kim yersiz yurtsuz kim ev sahibi oralarına karışmıyorum artık. Bir şey söylediğimde, hadi ordan lan kereste muamelesi gördüğüm için çok da fifi artık.

Belirtmek istediğim istailiystın M.Ö 2500 yıllarından beri. varlığını sürdürdüğüdür
Bu arada anu harabeleri ise M..Ö 10000 yıllarında ortada olmasından dolayı daha gelişmiş bir medeniyet olmasıımı güçlü kıilmasıdır
“in cinsende incitme”

İlk mesaja bakarak yaklaşık 2 A4 sayfası kadar yazdım diyebilirim ama gerek konu içeriği gerek yorumları görünce sildim.

adam üç sayfa "incinsende incitme" yazmış istikrar bu

Lawyer'i samimi buldugum icin konuya goz gezdirdim, garip bi şeye denk gelmedim galiba bende bi sorun var.
Yazılanların hepsi dogru demiyorum Tarihci de degilim. Sureyya yazmis bi şeyler glu yazmis,Xasthur yazmis konuyu açan arkadaşı tanımıyorum. Yazdiklarim fikir alisverisi yapilmayacak kisiler degil. Ne gibi bi uslup begenilmiyor ya da hangi bilgi yeterli görülmüyor anlamadim.İlber Ortaylı Celal Sengor falan teşrif etmeli sanırım lutfedilip bilgi paylasimina layik gorulmesi icin. Hos onlari yetersiz bulan arkadaslarimiz da var :s Şayet irkciliga varan bir şey varsa neden silinmiyor ve konu akışına devam edilmiyor o zaman?
Etnik kimlik tabiri kullanan herkese ırkçı diyeceksiniz neredeyse.

Ptolemaios'un Batlamyus atlasında (M.S. 2.yy) Anadolu haritasındaki doğu ve güneydoğunun bir kısmını " Courdene/Gordion " olarak yazmış. (diğer basımlarda farklılık olabilir)Kimi tarihçi araştırmacı buna ilk "Kürt" ifadesinin geçtiği belge der kimisi ise alakasız bulur. Bölgenin adı mı yoksa bir etnik kökenin ismi mi ilerde ortaya çıkar belki.

Konuyu biraz daha. genişletmem gerekiyor
Bu bağlamda Nuti Dersimi “akıl hocalığında başlatılan koçgiri isyanı onun talebesi mi desem yoksa kara cahil bir din tüccarı olan seyit rıza mı ?
İsteyen istediğini söyleyebilir!
Burada en doğrusunu cumhuriyet şehidimiz Uğur Mumcu söylemiştir sanıyorum.
“Ekrad-o Türkmenan”
Sevgili canlar, bir halk türkümüz var
“Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar,
Aştı aştı memlekete kız vermesinler.”
Bu türkü sizlerr neyi anımsatıyor bilemem,
Bana başta “ağaç kovuğu” olmak üzere çok daha geniş bir varlık yokluk mücadelesi mi acaba?
İşte.günümüzdeki görrüntü de budur
Adi (BOP)
“Türksüz bir dünya hayali”
Dün seyiit rıza idi
Bugün menzil v.b ler
Buna Kürt sat denen eşkiyayı da ekleyebiliriz
Velhasıl tümü lLozan’ın bizlere kazandırdığı bu yurdun bu cennet vatanın paylaşılma kavgası, bir deyimiyle :
“Serv’in hortlatılması”
önceleri;
-Kürt teali cemiyeti, sonra Hoybun ardından
“Asala”
Günümüzde, PKK-FETÖ ve Menzil vs.
İşte “ağaç kovuğu”
İsteyen razı olur isteyen olmaz!
“incinsende incitme”

Ben yine. Nir yanım Karadeniz’, öbür yanım deliprman boğazın kenarında,
Üzümün incirin gölgesinde …
Demlenmeye devam ede eğim
Ekrad diyerek aşağıllanan. Canlar her zaman masamın baş köşesinde benimle demlenebilt…
Saygılar!

Bu zombiler bmasama yaklaşamaz.
Kovarım.
Sevgili Bahçeli yardımcı doçentimiz, pardon prf Umuz !
İstediği kadar zonbi kılıklıları kuran kurslarından çıkarıp üstüme salsın ben yime sahide demlenmeye devam edeceğim
Ayağım boğazın serin sularında kollarım Balkanların sarp yamaçlarında..,
“İncinsende incitme”

Müsaade ederseniz sizlerr bir anımı snlstayım:
_ gemimiz Atina şehrinin Pire limanında bakımda idi, canımız kadın pardon sinyorita çekti.
Dişimizin yettiğince sorduk soruşturduk argosu “kerhane” kibarcası “genel ev”” denilen, dağ başımda üç beş kulübeden oluşmuş evlerin içinde kendimizi bulduk.
Kadınlar bizi görünce sevindiler, içeri girmemizi istediler, bizde aylarca pire limanında hapis hayatı yaşamanın vermiş olduğu açlıkla bu paçoz kadınların davetlerine uyduk tam para faslını geçip sohbet faslına geçtiğimizde kadınlardan biri “siz hangi millettensiniz “der mi…
Bir arkadaşım “biz türküz” der demez kadımların hepsi paraları suratlarımıza fırlatıp bizleri feryadı figan evden kovdular.
İşte ağaç kovuğundan çıkmanın ilk dersi…
Anlayan anladı
“İncinsende incitme.

Beni maruz görün “çok yaşauan değil çok gezen bilir”sözü boşuna söylenmemiştir.
İiçimizdeki zomilerde alınmasın!
Bu arada Bahçeli büyüğümüzede sevler!

Geri