Türk Kızı mı? Rus Kızı mı?

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Türk kızları malesef paraya,mala mülke bakıyor,kendilerini prenses olarak vazgeçilmez görüyorlar,egoları çok yüksek.hayat basit ve sonunda ölüm var istekleri bitmiyor asla memnun olmuyorlar. ( herkes aynı değil elbette,ortalama konuşuyorum ) Eğer bir tercih hakkım olsa iskandinav kadınlarını seçerdim.

Erkek olsaydım ve evlenmeyi düşünseydim kesinlikle Rus derdim çünkü olay görsellik ise öncelikle oldukça doğal bir güzellikleri var. Eğitimli ve donanımlılar ayrıca kıskanç ve kaprisli değiller.

Ruslar ile evli çok arkadaşım var ve ilginçtir ki boşanan da hiç yok ancak Türk ile evli olanların yarısından çoğu boşandı.

Elbette Türk kadınları arasında da çok nitelikliler var ancak kıyas yapmak gerekirse ve erkek olsaydım kesin Rus derdim.

Hayır, merak ettiğim için sordum. Çünkü Rus kızı diyen arkadaşların Rus kızlarıyla sevgililik - evlilik geçmişleri olduğunu ve kıyaslamayı ona göre yaptıklarını zannettim. Mesela ben Türk kızı dedim, çünkü Rus kızını fotoğraflar, videolar dışında hiç tanımadım. Tanımadığım bir karakter hakkında bilgi sahibi olunamaz sonuçta. Rus kızı diyen arkadaşların hangi motivasyonla dedikleri de merak konusu oluyor bu durumda. Sadece estetik kaygılarla kıyas yapılıyorsa taş gibi Türk kızları da var. ( Taş gibi olanlar yeşillendirsin. )
Tabii tecrübeler birkaç defadan ibaret seks turizmiyle alakalıysa baskılanmış Türk kızının ataerkil toplumdaki yerini de konuşabiliriz.

Turk kizi

Dusunmeden cevap verdim .d

Yok İskandinav yok Rus ama gerçek Türk kızı.

Olmadı tüm ülkelerin kızlarını süzgeçten geçirelim.

Tabii ki çerkes kızı demeye girmiştim zaten demişim

Geri