wanderlust
Bronz Üye
Rus kızlarıyla çok konuşmuşluğum var. Trip yok, sağ gösterip sol vurma yok, ne diyorsa odur. Söyledikleriyle yaptıkları çelişmiyor. Güzellik de var. Daha ne olsun.. Gönül rahatlığıyla Rus kızı diyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana uyarRus kızları sizi donunda sallar çokda şeyetmeyin
yinede siz bilirsiniz sjsmxnd
+1Rus kızlarıyla çok konuşmuşluğum var. Trip yok, sağ gösterip sol vurma yok, ne diyorsa odur. Söyledikleriyle yaptıkları çelişmiyor. Güzellik de var. Daha ne olsun.. Gönül rahatlığıyla Rus kızı diyorum
Rus demişim ki halen aynı görüşteyim.Erkek olsaydım ve evlenmeyi düşünseydim kesinlikle Rus derdim çünkü olay görsellik ise öncelikle oldukça doğal bir güzellikleri var. Eğitimli ve donanımlılar ayrıca kıskanç ve kaprisli değiller. Ruslar ile evli çok arkadaşım var ve ilginçtir ki boşanan da hiç yok ancak Türk ile evli olanların yarısından çoğu boşandı.
Elbette Türk kadınları arasında da çok nitelikliler var ancak kıyas yapmak gerekirse ve erkek olsaydım kesin Rus derdim.