Türk Kızı mı? Rus Kızı mı?

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Rus kızlarıyla çok konuşmuşluğum var. Trip yok, sağ gösterip sol vurma yok, ne diyorsa odur. Söyledikleriyle yaptıkları çelişmiyor. Güzellik de var. Daha ne olsun.. Gönül rahatlığıyla Rus kızı diyorum

Simdi şöyle düşünelim rus kızları tek gecelik ilişkilerde ve sex konusunda emin olun çoğu ülke kızlarından önde gelir .Egerki tek gecelik ilişki konusunda secmemiz gerekirse kesinlikle rus kızları derdim.

Ancak gerek aile yapısı gerekse diğer kavramları ele alacak olursak her ne olursa olsun türk kızları derdim. Ama bu ara taylandlı masör kızlar baya gözde .
Ancak her ne olursa olsun biz yine yerli milli olalım

Kız buldunuz da esmer mi sarışın mı karar veremiyorsunuz......

Hemcinslerimi destekliyorum ırk din farketmez erkeklerin canı cehenneme..
Feminist ben jejjdjd

Yerli malı yurdun malı
Herkes onu kullanmalı
Sklsks

Ruslar sıcak iklimde fazla dayanamıyormuş. Vücudu güneşten etkilenip erkenden kırışıyormuş. Uzun vadeli tercihimi türk kızından yana kullanıyorum.

Spesifik olarak 2sini de masaya koyup + ları - leri karşılaştırmak lazım.

Erkek olsaydım ve evlenmeyi düşünseydim kesinlikle Rus derdim çünkü olay görsellik ise öncelikle oldukça doğal bir güzellikleri var. Eğitimli ve donanımlılar ayrıca kıskanç ve kaprisli değiller. Ruslar ile evli çok arkadaşım var ve ilginçtir ki boşanan da hiç yok ancak Türk ile evli olanların yarısından çoğu boşandı.

Elbette Türk kadınları arasında da çok nitelikliler var ancak kıyas yapmak gerekirse ve erkek olsaydım kesin Rus derdim.
Rus demişim ki halen aynı görüşteyim.

Estetige onem veriyorsaniz Rus.Hakikate onem veriyorsanuz Turk.Hayatimin hic bir evresinde hakikatten yuz cevirmedim.Bu raddede guzellikte izafi bir kavram olduguna gore,hakikat daha mureccah gorunuyor.

Rus diyenlere Kozmos guzellik versin. : )

Geri