Türk Kızı mı? Rus Kızı mı?

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
Sevdim mi türk kızlarından daha fazla seviyorlar.
Bir diskoya yada bara hangi erkekle gidiyorlarsa o erkekle ayrılıyorlar. Bizim türk kızları o barda iki tartışma yaşasın erkekle anında başka erkekle çıkar.
Sadakate gelince denk geldimmi Rus kızlarının sadakati daha fazla oluyor.
Türk kızlarından daha bakımlı ve özenliler.

söz konusu yemek olunca türk kızlarının eline Dünya üzerinde hiç bir bayan su dökemez.
Fedakarlık olarak türk kızları daha fedakardır.
Mimik hareketleri diyince rus kızları bildiğin odun. Türk kızlarının mimikleri yeter.

E bide karadeniz kızlarını özellikle ayırmak lazım. Karadenizin kızı dedimmi rus mus kalmaz.

Rus kızı. Türk kızının kaprisi çekilmiyor bir kadın olarak söylüyorum. Durumuna bakmadan saraylarda şatolarda yaşamak istiyor. Bazı hemcinslerim çok aç gözlü.
Bazılarını tenzih ediyorum.

ahval çekimser kalmayı gerektiriyor : )

Anadolu türkü mu balkan orta asya türkü mu? Orta asya kızları ruslardan daha guzel gibi .çalışmaya giden anadolu türklerine hemen. Kanca atiyormus.aybike sinan adinda bir yazardan okudum

Norvec kizi…
Masallahlari var, bak bak icin gidiyor .p

Genetik çeşitliliğin artmasi ve sağlıklı melezler için ırklar arası caprazlamayı doğru buluyorum. Bilimsel olarak tabi.

Yok türkler mecbur kalmadıkça başka irklarla sevmesin - çorbaya dönüyor .orta asya türklüğü ile bağlarımız epey kopuk .evlenme yoluyla bağ kuvvetlensin .anadolu türklüğü çorbaya aşureye dönmüş .Her türlü ırklar kaynaşmış. Bunu pomaklar söylüyor

Hala daha Türk diyorsun reis. Arap adetlerine kılıçla boyun eğerken sorun yok Rus garı alınca mi var? @Manisa pomak

Hayaller rus kizi, hayatlar suriyeli kizlar :)

Son düzenleme:
Geri