Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Efendi şubelerinden geçince o kavrulmuş vede çekilen o kahvenin kokusu beni benden alıyor olmaz böyle muazzam bişey.. Cezve de farklı köz de farklı kumda farklı bir lezzet.. bıraktığı damak tadı ayrı verdiği keyif ayrı ortamdaysan muhabbeti bambaşka..
Türkkahvesi candır gerisi heyecan..
Şu çayı kayfeyi nasıl sade içiyonuz ya. Çay kayfe dediğin şekerli içilir hatta yanında lokum tatlı bişiylerde olsa fena olmaz hani.
Yapan biri olsada içsek.
Bir saat önce instagrama görgüsüzler gibi fotoğraf attım.
O değilde Türk kahvesi içmeyi sevmeyip,güzel yapabilmek ne kadar ilginç diye not yazdım.(içenler güzel yaptığımı söyler her zaman,umarım kandırmıyorlardır :p )
Kırk yıl hatırı var mı bilmem ama benim damak zevkime uymuyor hele bir de sade hiç içemiyorum.
İçmediğim gün, gün aymıyor gibi hissediyorum.
Baya aşk yaşıyoruz türk kahvesi ile yanında lokum ve bir bardak soğuk suyla derde deva gibi geliyor bana.