Türk Kahvesi İçin Öneri

Konu sahibi son olarak 647 gün önce görüldü
Şimdi yaptım ve diyorum ki bir daha mı asla iğrenç bir tat oldu sakın denemeyin.. :D

Yo gayet güzeldi köpüklü falan ama tadı iğrençti azda koyduğum halde vala ben diyim denemeyin kahveye yazık.. :p

Kaç kaşık kahve kaç kaşık şeker koydun?
Birde nasıl ateşte yaptın? Ocağın ısısı ne kadardı?
:D
Soğuk suda ve tatlı kaşığının yarısı kadar kahve 2 küp şeker koydum tarifte sorun yok.. :D

senin ağzının tadı bozuk :T: beceriksizsin ayrıcada :D tarçında bayattır kesin :ahah: hadi iyi geceler size

Ben ağzımın tadını bilirim kötüydü kimse içmesin.. :D Sizede başak hanım.. :D

Ben ağzımın tadını bilirim kötüydü kimse içmesin.. :D Sizede başak hanım.. :D

kötüydü diyip durma beeeeeeeeee hergün içiyorum sen beceriksizsin yahu bide kimse içmesin diyo kitlerim konuyu senide kitlerim :D:D:D emre bi git ya :D insanın uykusunu maneviyatını herşeyini yerle bir ediyosun :zuha:ayrıca yuh pis pinti:o tatlı kaşığının yarısı kadar kahvemi atılır :S bir tatlı kaşığı atılır ya bırak bide gelmiş tarifimi kötülüyosun kuru kahveci mehmet efendisin sanki kahvende bayattır senin :D

kötüydü diyip durma beeeeeeeeee hergün içiyorum sen beceriksizsin yahu bide kimse içmesin diyo kitlerim konuyu senide kitlerim :D:D:D emre bi git ya :D insanın uykusunu maneviyatını herşeyini yerle bir ediyosun :zuha:ayrıca yuh pis pinti:o tatlı kaşığının yarısı kadar kahvemi atılır :S bir tatlı kaşığı atılır ya bırak bide gelmiş tarifimi kötülüyosun kuru kahveci mehmet efendisin sanki kahvende bayattır senin :D

Vala ayıp ediyorsun konu sayemde hit oldu gördüğüm muameleye bak.. :D Vala kötüydü diyorum içmesinler yazık kahve kaç para haberin varmı senin tavsiye veriyorum forumdaşlarıma.. :D

Soğuk suda ve tatlı kaşığının yarısı kadar kahve 2 küp şeker koydum tarifte sorun yok.. :D

Çay kaşığı ile yap daha garanti sonuç alırsın.
Bir kişi için iki çay kaşığı kahve. Eğer az şekerli istiyorsun bir çay kaşığı şeker, orta ise iki, şekerli ise üç koy. :cici:

Ya Başak , ayıptır söylemesi bende bunu yaklaşık yarım saat önce denedim ve tadı çok kötüydü :D
2 fırt almamla dökmem bir oldu , hatta Annem kızdı , sana bu aklı bu aklı kim verdi diye :D

Çay kaşığı ile yap daha garanti sonuç alırsın.
Bir kişi için iki çay kaşığı kahve. Eğer az şekerli istiyorsun bir çay kaşığı şeker, orta ise iki, şekerli ise üç koy. :cici:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Tarçınıda az koydum düşün bence konu kapatılmalı admin kardeş.. :D
Ya Başak , ayıptır söylemesi bende bunu yaklaşık yarım saat önce denedim ve tadı çok kötüydü :D
2 fırt almamla dökmem bir oldu , hatta Annem kızdı , sana bu aklı bu aklı kim verdi diye :D

Hahaha sende mi adaş vala bende döktüm ağzımın tadı bozuldu o derece.. :D

Vala ayıp ediyorsun konu sayemde hit oldu gördüğüm muameleye bak.. :D Vala kötüydü diyorum içmesinler yazık kahve kaç para haberin varmı senin tavsiye veriyorum forumdaşlarıma.. :D

var haberim her hafta yarım kilo kahve içiyorum ben senin havberin varmı kadıköyde kurukahveciler var orada taze çektirip alacaksın kahveyi başka memleketteykende belirli kuruyemişcilerden taze çekilmiş alacaksın ve asla buzdolabında bekletilmez kahve özel kahve koruyucu kablara koyacaksınki uzun süre tazeliğini korusun ayrıca 2 şekerli kahve içiyorsan 1 hatta 1.5 tatlı kaşığı kahve atacaksın ki bu fincanla doğru orantılıdır ve senin bu orantıyı kurduğuna nedense inanmıyorum :zuha: yarım tatlı kaşığı kahvenin üstüne su ve tarçını çekersen herhaldeki lezzetsiz olur karşında kahve tiryakisi var alırım aklını :D:D:D kahve ile su birbirine giricek sen bulaşık suyuna tarçın katmışsın bide benim konumda ooohhh atmış tutmuş :D:D:D bide hit yapmış konuyu :D iyi açıdan hit yapaydın bari :D

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
İkinokta.., Elysion, LâL+, Romeo, Ezel, haruserturk, Hüma, ßaşak, Hera

Hala konudan uzaklaştırılıyorum kınıyorum sizi başak hanım.. :D

ya gerçekten kalbimi kırıyorsunuz :zuha: bak nasıl içiyosan söyle verdiğim tarife göre yap beğenecen yaahu :D etmen eylemen :D:D

O kadar kötü ise beni istemeye geldiklerinde bu tarifi yapacağım. :D

Geri