Türk Kahvesi İçin Öneri

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Hmm.. Tarçınlı hiç denememiştim. Gerçi tarçın da sevmem pek kendisiyle kötü bir anımız var :p Ama deneyeceğim yarın. Menengiç kahvesi deneyin derim içmediyseniz oda baya güzel. Ama içine ne konuluyor bilmiyorum hdgsfgas :p

ya gerçekten kalbimi kırıyorsunuz :zuha: bak nasıl içiyosan söyle verdiğim tarife göre yap beğenecen yaahu :D etmen eylemen :D:D

Verdiğin tarifle artık annem evde olmadığı birgün deneyeyim , gece gece laf yedik senin yüzünden bardak cezve kirlettik :D :D

Verdiğin tarifle artık annem evde olmadığı birgün deneyeyim , gece gece laf yedik senin yüzünden bardak cezve kirlettik :D :D
annene deki çok hanım hatın bir kızceyiz verdi bu tarifi de :p nolur yap bi tane daha ya :D:D:D gerçekten bu sefer inanarak içersen güzel olduğunu anlayacaksın :D

annene deki çok hanım hatın bir kızceyiz verdi bu tarifi de :p nolur yap bi tane daha ya :D:D:D gerçekten bu sefer inanarak içersen güzel olduğunu anlayacaksın :D

Cesaret edip yapamam bir daha Annemin yanında , şimdi yine aynı tadı alırsam mecbur içmek zorunda kalacam :D
Boş bir zamanda tekrar deneyeceğim,inşallah olur bu sefer :D

Şimdi yaptım içiyorum, tarçını biraz fazla kaçırmışım galiba bir daha ki sefere daha az koycam :p

Tarçın bende sevmem ama kahvede yeri ayrıdır :rolleyes:

Geri