Türk Hükümeti İşidi Destekliyor mu ?

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Allah'ı şahit tutmayı bilmem fakat iftira atmak dininizde çok günah.
Benim literatürümde ise çok ayıp.

Petrol ve sünni islamcılık için desteklediler. Aslında ilkin Amerikan kuklacılığı adı altında Esad'a karşı bir destekleme vardır bütün sünni Suriye muhalefetine. Esad rejimi şii yanlıdır. Sünnilere zalimce davranmıştır. Bu destek verilen sünni guruplar içinde el nusra,ışid ve benzeri guruplar vardı. Öso da benzerdir aslında, daha sonradan kıvırdı. Sonradan herşey iç içe girdi ve ışid ile el nusra bile kanlı şekilde çatışmaya başladı. Daha sonrasında kimin ne mal olduğu ortaya çıktığında bile destek devam etti Türkiye'den ışide. Yakından takip ettim ben. Diğer bütün heryer hava bombardımına tutulurken, akçakale karşısındaki tel-abyad denizden atılan füzelerle vuruldu. Bu, manidardı. Sonradan akdoğan mıdır karadoğan mıdır çıkıp piyasaya, ben başından beri çözüm sürecindeyim, ypg esada karşı tutumunu belirlerse onları dikkate alırım tarzı ne olduklarını kanıtlayan yorumlar yaptı. Sıçtılar, sıvıyorlar. Hepsi bu!!!

Daha iki mesaj önce pkk terör örgütü ve esedi desteklediğimi iddia ederek attın. Ne dediğini mi bilmiyorsun çok mu çabuk unutuyorsun hiç anlamış değilim. lkjşlkjş

Doldurusa gelme.
Ben Esedi, PKK yi hedef aldigimda, sen beni hedef alirsan,
Uzaktan öyle görünüyor olabilir yazdiklarim.
Sen beni biliyosun. yapma böyle. Benim hedefimdekilerin yakinindan bile gecmiyorsun.
Öyle degil mi?

Geri