Ülkemi seviyorum ve daha iyi maaşlarda çalışmak istiyorum ok?Abi çare devleti terketmek… doktorundan mühendisine, işçisine. Sadece öğretmenlerin kıyak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ülkemi seviyorum ve daha iyi maaşlarda çalışmak istiyorum ok?Abi çare devleti terketmek… doktorundan mühendisine, işçisine. Sadece öğretmenlerin kıyak.
Seni kabin görevlisi olarak görmek isterdim, uçuşum çok zevkli geçer.İş hayatları boyunca her gün yüksek Radyasyon'a maruz kalıyorlar. Ve Rus füzelerine hedef oluyorlar. Hangi Doktor'u şimdiye kadar bir Rus füzesi vurdu? Haftada bir veya hiç eve gelemiyorlar. Bin bir tür insan ile uğraşıyorlar. Doktor'ların uğraştığı insanlar genelde Narkoz'lu. Sesleri çıkmıyor.
Ben de yükseklik korkusu var.Seni kabin görevlisi olarak görmek isterdim, uçuşum çok zevkli geçer.
Haftada bazen hiç eve gelmiyorlar diyon da onlar için de ek prim ve lüks otellerde konaklıyorlar ve uzun yoldan geldiklerinde bilmem gün tatil yapıyorlar hostes olcamİş hayatları boyunca her gün yüksek Radyasyon'a maruz kalıyorlar. Ve Rus füzelerine hedef oluyorlar. Hangi Doktor'u şimdiye kadar bir Rus füzesi vurdu? Haftada bir veya hiç eve gelemiyorlar. Bin bir tür insan ile uğraşıyorlar. Doktor'ların uğraştığı insanlar genelde Narkoz'lu. Sesleri çıkmıyor.
İyi meslek. Tüm Dünya'yı gezersin.Haftada bazen hiç eve gelmiyorlar diyon da onlar için de ek prim ve lüks otellerde konaklıyorlar ve uzun yoldan geldiklerinde bilmem gün tatil yapıyorlar hostes olcam
Gezcem ok? Tek sıkıntım basınctan kulaklarım ağrıyor @climax hocam ona bi çözüm bulabiliyor muyuz ya 20 sene öyle yaşayamam gibiİyi meslek. Tüm Dünya'yı gezersin.
Alakası olmayan sektörler arasında kıyas yapıyorsun.@Lefty haksızsın hala daha yedi kişiye laf anlatmaya çalışıyorsun.
Yapılan işi hafife almıyoruz. Dil bilmek lazımmış. Dil bilmeyen adam mı kaldı plazada hamburger parasına talim ediyor. Havacılık sektörü yer hizmetleri hariç ballı bir sektör. Sen de yap diyemezsin almazlar. Türk havayollarına arkan sağlam olmadan giremezsin. Kime sorsan yaptığı iş değerli. Bak avukatlara, 100.000 almadan dilekçe yazmam diyo. Millet burnundan kıl aldırmıyor. Benim tarzım değil o şunu kazanıyor bu bu kadar kazanıyor muhabbetinin saçma oldugunu biliyorum. En iyi kazanan adam hiç çalışmadan kazanan adamdır. Geçen yıl 1 milyon doları ile ticaret yapan adamın suban 1.1 milyonun, sadece faize koyanın 1.5 milyonu var. Para kazanmak başka bişey. Bak öğretmenlere da yata yata para kazanıyor derler. Ne alakası var. Ama öyle bi kulis yaptılar ki boş sınıfa nöbet yazıldı adamlara.
Velahasil çok kazanıyorlar.
Modern Uçak'larda kabin basıncı ayarlanıyor. 11.000 metre yükseklikte uçamayız öyle olmazsa.Gezcem ok? Tek sıkıntım basınctan kulaklarım ağrıyor @climax hocam ona bi çözüm bulabiliyor muyuz ya 20 sene öyle yaşayamam gibi
Ben thy değil de uyduruk firmayla gittim diye mi oldu acaba?Modern uUçak'larda kabin basıncı ayarlanıyor. 11.000 metre yükseklikte uçamayız öyle olmazsa.
Bazen Otobüs ile de oluyor böyle. Ağzını da açıp, hava basıncının iki taraftan kulak zarına baskı yapmasını sağlamalısın. Birz acıtıyor bazen ama dengeliyor.Ben thy değil de uyduruk firmayla gittim diye mi oldu acaba?
ah ponçik bünyem onu bile kaldıramıyor prenses olmak çok zor ok? -_-
Alakası olmayan sektörler arasında kıyas yapıyorsun.
Havada bir sorun olduğunda doktor mu çağıracaklar? O an tüm sorumluluk kabin memuru, kabin amiri ve kaptana aittir.
Ya bırak. Eve dönüp dönmeyeceği belli değilmiş. Sanırsın bana pençe kilit operasyonu yapıyor kuzey Irak'ta.
Asker polis eşlerine analarına hakaret la bu dediğiniz. (Şahane ajite hamaset yaparım)
Hem siz değil misiniz en güvenli taşıma havayolu diye? Metro turizm muavini naapsin? Kelle koltukta asgari ücretle?
(Hakikati de vururum suratına)
E biz de onu anlatmaya çalışıyoruz. Ona bakarsan, sokakta yürürken kafana bir kiremit düşüp ölüyorsun. Yani risk hayatın her aşamasında var.Hocam haklı. Tek handikapları uçak kazası. Uçak düşse ölüsünü bulamazlar.
Hayır hayatım ülkeyi değil, memurluğı bırakmak demek istedim xd xdÜlkemi seviyorum ve daha iyi maaşlarda çalışmak istiyorum ok?
Hostesin olurum senin benBirde cok sıkıcı bir is... isin yoksa x cm arasinda git gel git gel. Kapiyi acip bi temiz hava bile alamazsin. Aman yokk kalsin
Ulan enderrrr,)))) dogdumu bebiss babooHostesin olurum senin ben
Emnıyet kemerın olurum