ne
Elmas Üye
Ahaahah kuş uçsa ülkeye bahane bulman çok hoş ahahaUlan bir Futbol sorununu dahi çözemeyen bir ülke hangi sorununu çözebilirki?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahaahah kuş uçsa ülkeye bahane bulman çok hoş ahahaUlan bir Futbol sorununu dahi çözemeyen bir ülke hangi sorununu çözebilirki?
Her zaman bebeğim.
Ama doğru değilmi? Basit bir sorunu dahi çözemiyorlar, kaostan nemalanıyorlar.Ahaahah kuş uçsa ülkeye bahane bulman çok hoş ahaha
Keşke çok paran olsa da tryi alsan sende kurtulsan bende ahahaAma doğru değilmi? Badit bir sorunu dahi çözemiyorlar, kaostan nemalanıyorlar
Yok ya benle alakalı değil, sistem ve insanlarla alakalı. Toplum bu yönde meğilli. Yıllarca topluma bu pompalandı.Keşke çok paran olsa da tryi alsan sende kurtulsan bende ahaha
Ali koç federasyonu Gsye biat ettiğini düşünüyor ondan böyle oluyormuşYok ya benle alakalı değil, sistem ve insanlarla alakalı. Toplum bu yönde meğilli. Yıllarca topluma bu pompalandı.
Düşünmek ayrı gerçekler ayrı. Böyle bir gerçek varsa bu durum sadece FB'yi değil diğer tüm takımları da ilgilendirir ve hepsi bir elden gereken mücadeleyi yapar. Burada durum böyle değil. Neyse kim ne yaparsa yapsın bana ne, millet bu tür algılara kulak veriyorsa çözümsüzlüğe ve kaosa razı olacak ve benim gibi düşünenler de dalgasını geçecek, eğlenecek,...... Olay bundan ibaret.Ali koç federasyonu Gsye biat ettiğini düşünüyor ondan böyle oluyormuş![]()
Ali koça atıyorum ekran görüntüsünü demek dalga geçersin heeDüşünmek ayrı gerçekler ayrı. Böyle bir gerçek varsa bu durum sadece FB'yi değil diğer tüm takımları da ilgilendirir ve hepsi bir elden gereken mücadeleyi yapar. Burada durum böyle değil. Neyse kim ne yaparsa yapsın bana ne, millet bu tür algılara kulak veriyorsa çözümsüzlüğe ve kaosa razı olacak ve benim gibi düşünenler de dalgasını geçecek, eğlenecek,...... Olay bundan ibaret.