Türk Futbolunda * Kaos *

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Futbol ilgi alanım değil çokta anlamam haliyle ama son iki şanpiyonluk maçı fiyasko resmen ortaokul öğrencileri mahalle maçı gibi artık futbol da çok sıradanlaştı
Ülkede kalite namına bişey kalmamış :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ali koç federasyonu Gsye biat ettiğini düşünüyor ondan böyle oluyormuş :(
Düşünmek ayrı gerçekler ayrı. Böyle bir gerçek varsa bu durum sadece FB'yi değil diğer tüm takımları da ilgilendirir ve hepsi bir elden gereken mücadeleyi yapar. Burada durum böyle değil. Neyse kim ne yaparsa yapsın bana ne, millet bu tür algılara kulak veriyorsa çözümsüzlüğe ve kaosa razı olacak ve benim gibi düşünenler de dalgasını geçecek, eğlenecek,...... Olay bundan ibaret.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Düşünmek ayrı gerçekler ayrı. Böyle bir gerçek varsa bu durum sadece FB'yi değil diğer tüm takımları da ilgilendirir ve hepsi bir elden gereken mücadeleyi yapar. Burada durum böyle değil. Neyse kim ne yaparsa yapsın bana ne, millet bu tür algılara kulak veriyorsa çözümsüzlüğe ve kaosa razı olacak ve benim gibi düşünenler de dalgasını geçecek, eğlenecek,...... Olay bundan ibaret.
Ali koça atıyorum ekran görüntüsünü demek dalga geçersin hee

Turkiye de futbol bitmistir. Bu yuzden 30 yildir tuttugum takimi biraktim. Artik ilgilenmiyorum. Artik bir ticaret araci , kalantorun zengin olma mecrasi oldu.
Futbolun futbol oldugu zamanlar yok artik

Geri