Türk Futbolunda * Kaos *

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
fb süper kupa maçına u-19 ile çıkacağını kap'a bildirdi
trabzonun 6 maç seyircisi cezası 4'e düşürüldü

harika bir sezon oluyor

Dış güçler bizim Futbol'daki başarılarımızı çekemiyorlar. Bu nedenle de aramıza Ali Koç adında bir Sabotör sızdırdılar.

Son zamanlar gelişmeleri takip edemedim. Bu metinden ne anlamalıyız acaba, rasyonel bir şekilde değerlendirebilecek olan var mı?

Neden TFF’nin kabul etmeyeceğini bildikleri halde yabancı hakem istiyorlar?
Neden U-19 ile çıkıyorlar?

Korkuyor yada mağduriyete yaslanıyor gibi tek kelimelik cevaplar değil, arka planını merak ediyorum.

Son zamanlar gelişmeleri takip edemedim. Bu metinden ne anlamalıyız acaba, rasyonel bir şekilde değerlendirebilecek olan var mı?

Korkuyor yada mağduriyete yaslanıyor gibi tek kelimelik cevaplar değil, arka planını merak ediyorum.
Benim tahminim mac yarıda kalacak ya futbolcular sahadan çekilecek yada olay çıkacak
Ancak şu var olay çıkarsa fb buna TS örneğini gösterebilir ama sahadan çekilme olursada hem kulüp hemde futbolcular ceza alabilir. Ama neden U19 direk kupa maçına cikmiyoruzda diyebilirdi

Ali Koç Futbol'dan ne anlar?

Sanliurfa halkina hakaretten baska bir sey degil bu.Ulkemizin en onemli ikinci kupasi ve sozumona kendini Turk futbolunun efsanesi addeden takim,final macina u19 takimiyla cikiyor.Bunun bir bedeli olmali.

Bir asri devirmis FB,Ali Koc kadar basiretsiz bir baskan gormemistir.Super ligi Brezilya dizisine cevirdi.

Son düzenleme:
Ali Koç'un çeyrek final öncesi çağrısı dikkate alınmadı ve maç tarihi önceden belirlendi oysaki Ali Koç, tarihi birlikte seçelim ki sorun yaşanmasın demişti. Haklı olarak bir kulüp başkanı sıfatı ile kale alınmamaktan rahatsız oldu.

Süper Kupa maçının bir önemi varsa tarihi de en uygun zaman olarak belirlemeleri gerekiyordu.

Ülke puanı önemli ise Süper Kupa ile Konferans Ligi maçı arasında birkaç gün zaman aralığı olmamalıydı. Oyuncular idmana mı çıksın yoksa maça mı? Üstelik her biri farklı yerlerde oynanacak ve yolculuk da yapacaklar.

Maç yarın oynanıyor ve artık üzerine konuşacak bir şey kalmadı. Tazminat gündeme gelebilir, o kısmı da Ali Koç zaten göze aldı.

Bağış konusu olmasaydı, bu koşullarda Fenerbahçe maça çıkmayacaktı.

bitik durumda bir futbol var
oynanılan kör dövüşü
taraftarları birbirine düşüren açıklamalar hareketler sosyal medya raconları

Baştan sona her şeyin değişmesi gerekiyor yoksa eski hesaplaşmalar hiç bitmeyecek gibi.:(

Taraftarı bu kadar kontrolsüz davranmaya iten de tabii ki kulüplerden gelen açıklamalar ve bu duruma son verilmelidir.

Son hakem kaydından sonra Fenerbahçe sahaya çıksa meze olacaktı zaten.
İki takıma işleyen sistemin son mezesinin kendileri olduğunu anladıklarında geç oldu.

Hakemler öyle böyle çalışmamış.
Beşiktaş'ı şampiyonluğa ilerlediği sezon Hatay'ı yendikten sonra herkes tebrik mesajı göndermişti hatırlarsan.
Sonraki hafta Karagümrük'e yenilince Galatasaray'a umut ışığı yanmıştı. Averaj hesabına kalmıştı iş.
Averaj maçında Denizli'ye karşı oynayan Gs penaltılar kazanmıştı.
Bil bakalım o maçın hakemi kimmiş?
Geçen kaydı çıkan A. Bitigen.
Bu maçtaki penaltıları aç izle.
Averaj lazım olunca devreye giriyorlar. Sistemi kurmuşlar.
Hakemliği bırakınca da itiraf üstüne itiraflar...

Eski Ads başkanı da X'te epey şey anlatıyor.

Dualarla...

Bu kaosu, bu tohumları eken takım bugün en mağdur benimi oynayan takım. Başkanımız Sayın Ali Koç maçtan önce çok güzel açıklamalarda bulundu. Türk futbolunda hiçbir kulübün yaşamadığı şeyler Fenerbahçe’ye yaşatıldı. Son Trabzonspor maçında futbolcularımız ceza alsın diye ellerinden gelen şeyleri yaptılar. Peki bu maçın olaylarının sorumluları ceza aldı mı? Emniyet müdürü, maçı iptal etmeyen hakem bir yaptırıma uğradı mı? Aksine hakeme en yüksek puan verildi. Bir tane kulüp geçmiş olsun mesajı yayınladı mı? Kulüpleri geçtim her takıma eşit mesafede olması gereken TFF geçmiş olsun mesajı yayınladı mı?

Galatasaray kulübü kabul etmediği için süper kupa finalini ertelemedi TFF. Ama Karagümrük maçını ertelemeyi teklif ettiler. Karagümrük kulübü istemediği halde “hallederiz” yanıtı verdiler. Bu nasıl oluyor? Bütün kararlar gs nin istediği şekilde mi alınacak bu ligde?

umarım ligden çekilme kararı da alınır. Bugün olduğu gibi kendi başlarına oynayıp kendi başlarına kupaları alır gs.

Ulan bir Futbol sorununu dahi çözemeyen bir ülke hangi sorununu çözebilirki?

• Hehe
Tepkiler: ne
Gs fb mi tartışıyorsunuz... Bu saatte.
Maç mı vardı lan?
Yine numara yapmışlar haa ulan haa bırakın bu işleri ya.
Gelin içelim.

Geri