Tunç Soyer'in 14 yaşındaki kızla evlenmesi...

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Geldim tabi. Adamcağın biri geldi geçen. Tek kelime Türkçe yok. Suriyeli. Şeker hastalığına bağlı nöropatik ağrısı var. Sigorta semsiyesinde değil. İlaç pahali. Verdim parasını aldım eczaneden verdim. Öteki çocuğuna eeg randevusu alamıyor. Suriyeli. Beyin tümörü ameliyatlisi. EEG randevusu bulamıyor. ögle arasında aradan aldım hallettim işini. Ne olacak, elime yapismaz. Bu insanlar yardıma muhtaç. Ben doktorum. Yeminim var.

Bu örnekleri önemli bişey yaptim diye anlatmıyorum. Sürekli Arap düşmanlığı ile itham edildigim için anlatıyorum. Üstelik çoğu Erzurumlu gibi "boğazıma bakmazsın pecemi açmam" demiyor bile. Hatta anlasamadigimiz yerde "do you speak English?" diye devam etmek isteyenlerin sayısı çok fazla. (medeniyet aydınlık ingilizceyle mi olur demeyin ne dediğimi anladınız sövdürmeyin).

Ama bu insanların siyasal karşılığı benim kafamı kesmek istiyor.

Sorunum insan değil. Sorunum irtica
Olm konu muhaliflerin yani sizin ikiyüzlü oluşunuzu ortaya çıkaran bir konu. Bunun siz de farkındasınız. Zaytungvari fakat iktidar karalayici haber olunca sorgulama yetisi kullanmayan sen ve senin gibi bir kac kişi, konu muhalefet karalayici olunca sorgulama yetiniz devreye giriyor. Bunu size hatırlattığımız zaman da ikiyüzlü oluşunuzun üzerini örtmek için ummetci sarayın adamı vs diye üzerimize saldırıyorsunuz. Daha da acısı bunu yapinca ikiyüzlü oluşunuzun üzeri örtülüyor sanmaniz.

Hayır abi. İlk mesajimda da belirttigim gibi, bu olayın kahramanı bir akp li olsaydı serasker konuyu açar mıydı? Bu olayın kahramanı akp li olsaydı no pasaran gercekligini sorgular mıydı?
Siz, sizden olanlarin yaptığı her hatayi hak görüyorsunuz. Tıpkı mevcut iktidar ve yandaşlarının yaptığı gibi. E diyelim mevcut iktidari yolladık ana muhalefet geçti basa. Ne fark edecek? Seçmen zihniyeti aynı. Al birini vur ötekine.

• Beğen
Tepkiler: Min
@Hatem
Ben tunç soyeri korumuyorum.
Yalan haberle karalamaya çalışılmasını itiraz ediyorum. Eğer haber doğru olsa idi, çok açık bir şekilde kendisine sübyancı derdim.

Selam ve dua ile.

Geri