-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaa yazdığına göre de fark 14 yaş 14 değilNEPTÜN SOYER KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?
Neptün Soyer, 1966'da Balıkesir’de doğdu. Memur bir babanın kızı olan Neptün, babasının mesleği dolayısıyla ülkenin birçok şehrinde okuma fırsatı edindi.
Tunç Soyer uzun süre siyasetin içinde olan başarılı isimlerden birisi. Asıl mesleği avukatlık olan Tunç Soyer aslen Ankaralı ve 1959 doğumlu.
@Serasker senin icin arastirdim simdi
evet tatlım öyle ama adam chpli yaaa karalamasyon başlık1966-1980= 14 yas farki denmek istendi galiba
Adam akilli bir cevap geldi sonundamuhtemelen vikipedi’deki evlilik yılı yanlış veya adamın 1980 senesinde başka bir evlilik yapmışlığı var. çünkü ilk izmir belediye başkanı olduğunda eşiyle programa katılmışlardı, eşi “üniversiteyi bitirmeden evlenmek istemiyordum ama daha fazla hayır diyemedim, son senemde evlendik“ demişti. 21-22 olsa gerek.
Adam akilli bir cevap geldi sonunda
insallah oyledir.
E aynı şeyi siz yapmayacak mıydınız Serasker bey? Dinde hak falan da derdiniz.ksdjf Malum demeçler verildi,evlenebilir denildi. Diyanetin bu ve buna benzer birçok açıklması var. Konu, Tunç beyin yaptığı evlilikten ziyade ; sizin konuyu açıp, görüşünüzü belirtmemeniz. Belirtmeyip ''irkidişlir tiplimi çikirtmi bilmiyir misiniz ciddin yi?'' tavrınız. Doğruluğundan da emin değilsiniz zaten. Bu da bir nevi provokasyon.14 yaşındaki bir kizla evlenmiş. Su an ak partili bir millet vekili 14 yasinda bir kizla evlense ana baci demeden kufreder cogunuz. Ne sapikligi kalir ve kanunsuzluğu. Konu sol taraftan birisi olunca savunmayin. Adami savunmak icin provakasyon demeyin.
Bilgi yanlis ise de kanit gosterin bende tamam diyeyim.