Tunç Soyer'in 14 yaşındaki kızla evlenmesi...

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Neptün Soyer 1966 doğumlu ve 1980'de evli. Yani 14 yaşında evlenmiş.

IMG_20201030_091451.jpg

Son düzenleme:
NEPTÜN SOYER KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Neptün Soyer, 1966'da Balıkesir’de doğdu. Memur bir babanın kızı olan Neptün, babasının mesleği dolayısıyla ülkenin birçok şehrinde okuma fırsatı edindi.

Tunç Soyer uzun süre siyasetin içinde olan başarılı isimlerden birisi. Asıl mesleği avukatlık olan Tunç Soyer aslen Ankaralı ve 1959 doğumlu.

@Serasker senin icin arastirdim simdi

NEPTÜN SOYER KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Neptün Soyer, 1966'da Balıkesir’de doğdu. Memur bir babanın kızı olan Neptün, babasının mesleği dolayısıyla ülkenin birçok şehrinde okuma fırsatı edindi.

Tunç Soyer uzun süre siyasetin içinde olan başarılı isimlerden birisi. Asıl mesleği avukatlık olan Tunç Soyer aslen Ankaralı ve 1959 doğumlu.

@Serasker senin icin arastirdim simdi
Yaa yazdığına göre de fark 14 yaş 14 değil :D yazılan bu olsa bile yani:D

iftira atmak icin haber yapiliyor ve sende burada gercekmis gibi paylasiyorsun @Serasker komiksin :)

Arkadaşlar toplama çıkartma yapmayı bilmiyor musunuz cidden :)

Böyle provokasyonda size yakışır tm tm inandık ? Şimdi mi taşlayalım toplama çıkarmayı yapınca mı?

muhtemelen vikipedi’deki evlilik yılı yanlış veya adamın 1980 senesinde başka bir evlilik yapmışlığı var. çünkü ilk izmir belediye başkanı olduğunda eşiyle programa katılmışlardı, eşi “üniversiteyi bitirmeden evlenmek istemiyordum ama daha fazla hayır diyemedim, son senemde evlendik“ demişti. 21-22 olsa gerek.

14 yaşındaki bir kizla evlenmiş. Su an ak partili bir millet vekili 14 yasinda bir kizla evlense ana baci demeden kufreder cogunuz. Ne sapikligi kalir ve kanunsuzluğu. Konu sol taraftan birisi olunca savunmayin. Adami savunmak icin provakasyon demeyin.

Bilgi yanlis ise de kanit gosterin bende tamam diyeyim.

muhtemelen vikipedi’deki evlilik yılı yanlış veya adamın 1980 senesinde başka bir evlilik yapmışlığı var. çünkü ilk izmir belediye başkanı olduğunda eşiyle programa katılmışlardı, eşi “üniversiteyi bitirmeden evlenmek istemiyordum ama daha fazla hayır diyemedim, son senemde evlendik“ demişti. 21-22 olsa gerek.
Adam akilli bir cevap geldi sonunda :)
insallah oyledir.

Ya şimdi baktım Cumhuriyet'e verdikleri röportajda, neptün hanım, tunç soyer'i ege üniversitesinde görev aldığı tiyatro topluluğunda gördüğünü söylüyor. Yani nereden baksan üniversiteli. Son sınıfta da evlendikleri yazıyor o röportajda.

14 yaşındaki bir kizla evlenmiş. Su an ak partili bir millet vekili 14 yasinda bir kizla evlense ana baci demeden kufreder cogunuz. Ne sapikligi kalir ve kanunsuzluğu. Konu sol taraftan birisi olunca savunmayin. Adami savunmak icin provakasyon demeyin.

Bilgi yanlis ise de kanit gosterin bende tamam diyeyim.
E aynı şeyi siz yapmayacak mıydınız Serasker bey? Dinde hak falan da derdiniz.ksdjf Malum demeçler verildi,evlenebilir denildi. Diyanetin bu ve buna benzer birçok açıklması var. Konu, Tunç beyin yaptığı evlilikten ziyade ; sizin konuyu açıp, görüşünüzü belirtmemeniz. Belirtmeyip ''irkidişlir tiplimi çikirtmi bilmiyir misiniz ciddin yi?'' tavrınız. Doğruluğundan da emin değilsiniz zaten. Bu da bir nevi provokasyon.

gogıla ne zaman evlendiklerini yazdım.. neptün soyer charlie hebdo dergisine destek verdi haberini gördüm.. bunu konu açaydın daha çok hit alırdın bence @Serasker.

Arkadaş diyor ki arada 7 yaş farkı var Tunç bey 21 yaşında filan iken(dipçe not :üniversitede olan Tunç Bey değil ama evlendiklerinde Neptün hanım) siz Tunç Bey'e göre yaparsanız Neptün Hanım 14 yaşında oluyor ama Neptün hanım üni son sınıfta iken evleniyorlar ... Tunç bey Akp'li olsa bu başlığı açar mıydın merak ettim doğrusu ?

Geri