Tunç Soyer'in 14 yaşındaki kızla evlenmesi...

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Alaturkacim evrimini tamamla gel öyle konuşalım. Dün siyah dediğine bugün beyaz diyorsun. Senin ne dediğini anlamıyorum ben.
Evrim bitmez Hatem, önemli olan değişime direnmemek
Senin savunduğun değerlerin zamanı geçti seksenlerde değiliz
Yıl olmuş 2020, bize lazım olan bilim ve beyin
Ben ortada Türklükle övünülecek cumhuriyet den başka bir başarı göremiyorum.
Neden bizim kutsalımız olsun Türkçülük?

Evrim bitmez Hatem, önemli olan değişime direnmemek
Senin savunduğun değerlerin zamanı geçti seksenlerde değiliz
Yıl olmuş 2020, bize lazım olan bilim ve beyin
Ben ortada Türklükle övünülecek cumhuriyet den başka bir başarı göremiyorum.
Neden bizim kutsalımız olsun Türkçülük?

Bizim kutsalimiz 70'lerin devrimci banka hırsızı olmali.

Son düzenleme:
Şimdi evlenmiş mi evlenmemiş mi? Nolmuş @samaEL ?
Benim anladığım 14 yaşında evlenmemiş. Ama wikipedia ve tüm forumlarda, haber sitelerinde evlilik yılı yanlış yazılmış. Sitelere göre hep 14 yaşında evlenmiş görünüyor. Kim yaymışsa her yerde öyle.

Benim anladığım 14 yaşında evlenmemiş. Ama wikipedia ve tüm forumlarda, haber sitelerinde evlilik yılı yanlış yazılmış. Sitelere göre hep 14 yaşında evlenmiş görünüyor. Kim yaymışsa her yerde öyle.
Kesin akp li biri yapmistir.. bence yani..

Akit gazetesi başlığı gibi olmuş ama hepsini okuyamam tabii ki... Bu kadar yorum aldığına göre tartışmalar olmuş. Peki ben şu an neyi yorumluyorum? Konunun ilerleme analizi...
Tanışma ve evlenme hikayelerinde üniversite bitince evlenmek için reddediyordum ama sonunda dayanamayınca üniversite sonda evlendik demişti hanımefendi.
Ama beni bunu konuda en etkileyen şey 1980'den 1966'nın bir nefeste çıkarılmasıdır... Açıkçası gururlandım.

Sırf kim diye girip baktım...

Olm yukarda bisuru yardirmissiniz bana. E ama insan bi seslenir. Biri terörist demiş öteki it demiş.

E ama böyle terörist taşlıyorum ayağına Kürt düşmanlığı yapacaksan benim Arap karşıtlığına faşizm diyemezsin.

Vatan millet Sakarya ayağına gericilik sancağı sallayip buna cumhuriyetçilik falan da diyemezsin.

Ya müslüman. Karşı devrimcisin işte. Buna sağ sol ön arka diye ad koymak günümüzde trend değil.

Al bak. 4 maasinla bir telefon anlamıyorsun. Sebep dış minnaklar değil mi. Beter ol.

cilimax bey hg'diniz
Geldim tabi. Adamcağın biri geldi geçen. Tek kelime Türkçe yok. Suriyeli. Şeker hastalığına bağlı nöropatik ağrısı var. Sigorta semsiyesinde değil. İlaç pahali. Verdim parasını aldım eczaneden verdim. Öteki çocuğuna eeg randevusu alamıyor. Suriyeli. Beyin tümörü ameliyatlisi. EEG randevusu bulamıyor. ögle arasında aradan aldım hallettim işini. Ne olacak, elime yapismaz. Bu insanlar yardıma muhtaç. Ben doktorum. Yeminim var.

Bu örnekleri önemli bişey yaptim diye anlatmıyorum. Sürekli Arap düşmanlığı ile itham edildigim için anlatıyorum. Üstelik çoğu Erzurumlu gibi "boğazıma bakmazsın pecemi açmam" demiyor bile. Hatta anlasamadigimiz yerde "do you speak English?" diye devam etmek isteyenlerin sayısı çok fazla. (medeniyet aydınlık ingilizceyle mi olur demeyin ne dediğimi anladınız sövdürmeyin).

Ama bu insanların siyasal karşılığı benim kafamı kesmek istiyor.

Sorunum insan değil. Sorunum irtica

Salin su konuyu.

Geri