Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konu hala aktif mi ya? belli ki kimse kimsenin fikrini etkileyemiyor germekten baska bunda katkım olsun istemiyorum kamki@Hilal şuraya ne yakışırdı yorumcu baba görseli.ksksk ama dur Shinikhan yeni geldi. Şu an bi ayrılığa daha katlanamayız<33
Tabii ki... Şu an kim daha vatanperver kim daha yobaz kim daha minnoş tartışması var...skkdsbu konu hala aktif mi ya? belli ki kimse kimsenin fikrini etkileyemiyor germekten baska bunda katkım olsun istemiyorum kamki![]()
Lisedeyke hangi dersaneye gittiğini sorabilir miyim.Şu forumdaki en yobaz insan sensin. Yobazligina rütbe verilse general olurdun.
Ismini roma deniz tanrısından alan birinin 14 yaşında evlenebilme ihtimali, gezegenin güneşe olan mesafesi kadar uzak bir ihtimal.
Birebir şuna benziyorsun şu an doktor;Yobazim evet. Eğilip bükülmüyorum. Kutlu yürüyüş ülkeyi geri alana kadar devam edecek. Bir can borcum var o da Allah'a. Amerikan güdümlü Arap cuntasına boyun eğmeyecem. Çapulculara teslim olmayacam.
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.
Dejavu oldum, boyle bir muhabbetimiz olmustu.
He ayse fatma hayriye olsaydi,olmazdi diosun.
Dejavu oldum, boyle bir muhabbetimiz olmustu.
Roma mitinden tanri ismini koyan yozgatli bir babası olamaz neticede annem.
En azindan insan Terra falan koyar yani.Roma miti < yunan miti / Sumer miti = 0.00000001
Kizin olursa adini Nammu koy.pPp
Neptün de ne ya?
Nammu nun yaninda devede kulak.Üstelik erkek ismi.
Cahillik.Kehkeh.
Lisedeyke hangi dersaneye gittiğini sorabilir miyim.
Kim diyor bunu?Bize diyorsunuz ama
Chpliler de 14 yaşındaki kızlarla evleniyor sözlerine
verilecek en mantıklı cevap nasıl olmalı?