Tunç Soyer'in 14 yaşındaki kızla evlenmesi...

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Üniversıtedeyken yada unıversetıye gıdınce evlenmek yasakmı

Neyse ben hala bekarım.

onu konusalim gel bız senınle :D
bebeğim şimdi Tunç bey olursa ünide hatunu 14 yaşına tekabül ediyor yani yaş farkı 7 diye:=)
ama Neptün hanım ünide olay bu:D

Kadın Ege Üni matematik mezunu.Liseyi demek ki next olarak geçmiş.

Okuduğun her şeye inanıyorsan okuma daha iyi @Serasker . Durduk yere Tunç Soyer’in karısını kızını paylaşmandan iyi niyet görmemizi bekleme. Evlilik fotoğrafları medyada olmaması düşündürüyormuş. Düşündürecek başka sorun yok memlekette zaten.

Ben CHP’li değilim. Konu hatta ben bile değilim. Konu saldırış şeklin. Tunç Soyer’in bir yolsuzluğu, bir hukuksuzluğu, hak yemesi, yanlışı hatası mı var? Hayır. Belki de var, hiç bilmiyorum. Ama sen kalkıp da doğruluğu bile bilinmeyen bir bilgiyle, onlarca krizin olduğu bir ortamda muhalefete vurmak için “Tunç Soyer 14 yaşında kızla evlenmiş” diye konu açarsan, gelecek tepkileri de “hayır seraskerciğim öyle değil” şeklinde beklememelisin. Trollüğün zekice yapılanını da anlaşılır bulurum(kabul edilebilir değil) ama bu düpedüz sıvamaktır...
Ahmed Arif’in bir şiirinde dediği gibi;

“Mertçe olsun isterim
Dostluk da düşmanlık da...”

Okuduğun her şeye inanıyorsan okuma daha iyi @Serasker . Durduk yere Tunç Soyer’in karısını kızını paylaşmandan iyi niyet görmemizi bekleme. Evlilik fotoğrafları medyada olmaması düşündürüyormuş. Düşündürecek başka sorun yok memlekette zaten.

Ben CHP’li değilim. Konu hatta ben bile değilim. Konu saldırış şeklin. Tunç Soyer’in bir yolsuzluğu, bir hukuksuzluğu, hak yemesi, yanlışı hatası mı var? Hayır. Belki de var, hiç bilmiyorum. Ama sen kalkıp da doğruluğu bile bilinmeyen bir bilgiyle, onlarca krizin olduğu bir ortamda muhalefete vurmak için “Tunç Soyer 14 yaşında kızla evlenmiş” diye konu açarsan, gelecek tepkileri de “hayır seraskerciğim öyle değil” şeklinde beklememelisin. Trollüğün zekice yapılanını da anlaşılır bulurum(kabul edilebilir değil) ama bu düpedüz sıvamaktır...
Ahmed Arif’in bir şiirinde dediği gibi;

“Mertçe olsun isterim
Dostluk da düşmanlık da...”

Ben konuda ne rezil adam küçücük çocuğu almış mı dedim konuyu çarpıtma. Böyle bir bilgi olduğu için paylaştım. İşin gücün algı yapmak.
Her gördüğüme inanmıyorum ama her bilgiyi de oturup araşıramam.
Sen zamanında sol.haberden paylaştığın yüzlerce haber içeriğini tek tek araştırıp mı konu açıyordun bırak şimdi bu işleri.

Her habere inanma diyenler ne kadar sahte ve samimiyetsiz !
İşlerine gelmediğinde ....
Pkknın Fetönün yayın organlarının haberlerini paylaşıp savunurken mesela...
Yatacak yeriniz yok

Her paylaştığım şeyin doğru olmayabileceğini solcu arkadaşlarda bilse keşke.
Doğru mu bilmiyorum ama otu, boku merak ettiğimizde türkiyenin %99'unun baktığı sitede öyle yazıyor.
Röportaj vermişler üniversitedeyken evlendik demişler doğru mu bilemeyiz ama güvenmek zorundayız.
Erdoğan'ın diplomasına 10 yıldır inanmıyorsunuz ama şimdi gelip röportaj vermişler kesin doğru demeyin yeter :D
Harbiden simdi aklima geldi. Diploma varsa bir kopyasini sarayin girisine asmasi gerekir. Baska turlu asla inanmam fkekckekcjejf

Solcu arkadaşlar ne la. 80 senesinde miyiz. Dinle afyonlanan zavallı cahiller ve vatanperverler olarak iki gurup var.

Sağ ne sol ne.

Ajdjjdjsjjdhkakkaidijdjskndbdmakjdfnnndmaksjjfjdnnaksjdjjfjejdjjejejejdnr vatanperver diyor ya

PEDOFIL CHP
TECAVÜZCÜ CHP

ibadeath nirdasin?

@Hilal şuraya ne yakışırdı yorumcu baba görseli.ksksk ama dur Shinikhan yeni geldi. Şu an bi ayrılığa daha katlanamayız<33

Eee @Hatem zoruna gitti tabi. Yurtlarda beyni yıkanmışlardan değiliz biz. Ağlak imam videoları izleyerek okumadık.

Geri