Tunç Soyer'in 14 yaşındaki kızla evlenmesi...

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Arkadaslar sevgili Romlailar.
Vikipedi asla güvenilir bir kaynak degildir.Bunun üzerine basa basa haykirmak istiyorum.Bunu burda kac kez savundum hatirlamiyorum.

...Siyaset camiasinin siyasetcilerin hanimlari ile propaganda yapmasi oldukca cirkin bir eylem ve bizim kültürümüzde yeri olmamsi gereken bir konu.

...diyelim ki 14 yasindaydi.Tunc bey o esnada 20 yyasinda. Babasi olabilecek yasta degil.Istismar etmemis.Adam gibi sahiplenmis.
50 yasinda degilmis.Iste ben buna karsiyim.50 yasindaki bir adamin 14 yasindaki bir genc kizla ne isi olabilir.?Bu sosyolijik bir problem zaten.Belirli bir kesime atf edemeyiz.
Alter egom.

Kadin twitter de bana göre gereksiz bir paylasimda bulundu diye bu kadar bel alti vurulmaz ki.

Anlasilmasin ki cocuk gelin olmayi savunuyorum.Karsiyim.
Ama Iste yasini basini almis moruklarin bunu gerceklestirmesine feci halde sinirleniyorum.

Son düzenleme:
9838845d2d2d3ce24cb6cff660a8d8e1.jpg

Olayın doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum, onun hakkında yorum yapmayacağım.

Konuyu açan arkadaş için, konu kahramanı AKP li olsaydı bu konuyu açar mıydı?

Yorum yapan CHP liler için, konu kahramanı AKP li olsaydı böyle yorumlar yapar mıydı?

Hayır... Çünkü olay kahramani kendilerindense herşey mübah.

e ben bu sorulara cevap vermiştim.sdkljf keşke konu içerisindeki postlar okunsaydı... Ü Z Ü C Ü.

Ben böyle bir konu açsaydım ve çok geçmeden hemen yalanlansaydım mahcup olurdum, yerin dibine girmiş gibi hissederdim. Ama adam gayet rahat, son derece özgüveni yerinde. Sanki sıradan bir soru sormuş gibi " teşekkürler umarım öyledir : ) " rahatlığında. Fakat diğer trollere göre oldukça acemi. Bu işe 40 senesini vermiş Hıncal Uluç oku biraz. Ne bileyim Rasim Ozan Kütahyalı, Engin Ardıç filan oku bari... Bu kadar da kolay düşme :d

Ben böyle bir konu açsaydım ve çok geçmeden hemen yalanlansaydım mahcup olurdum, yerin dibine girmiş gibi hissederdim. Ama adam gayet rahat, son derece özgüveni yerinde. Sanki sıradan bir soru sormuş gibi " teşekkürler umarım öyledir : ) " rahatlığında. Fakat diğer trollere göre oldukça acemi. Bu işe 40 senesini vermiş Hıncal Uluç oku biraz. Ne bileyim Rasim Ozan Kütahyalı, Engin Ardıç filan oku bari... Bu kadar da kolay düşme :d
Eee bosuna mi aktroller diyoruz.:D

Çok geçmeden kim yalanladı? Sadece 1 yorumda gözlem gazetesi diye bir site verildi tek kaynak o o da ne olduğunu hiç duymadığım bir kaynak.
Adamın biyografilerinde bile evliliği hakkında asla bir tarih verilmemiş. Ayrıca 7 yaş fark var. Birisi üniversite dönemindeyken diğeri 14 yaşında gayet olabilir.
Ayrıca bu kadar göz önünde bulunan birisinin evlilik fotoğraflarının vs hiç medyada olmaması düşündürdü beni.

Yerin dibine girmek istiyorsan girebilirsin.

Sorsan asla chp li değilsin ama her chp li bir konu olsa atlıyorsun konuya o ne olacak? Kendini gizlemek ve laf koymaya çalışma çabaların seni gözümde aciz gösteriyor lütfen bundan vazgeç.

Ben ak partili değilim diyede bin kere bu forumda söyledim. Beni bir tarafa çekme. Sadece sol kesimin ak partiye olunca ayrı kendine olunca ayrı tavır sergilemelerini iki yüzlülük olarak görüyorum.

Her Paylaştiğin Bilginin Doğruluk Payı Olmadiğini Bilmen Lazım .
Şimdi Konu Yanlış Bilgimı

Sadece Merak

Her paylaştığım şeyin doğru olmayabileceğini solcu arkadaşlarda bilse keşke.
Doğru mu bilmiyorum ama otu, boku merak ettiğimizde türkiyenin %99'unun baktığı sitede öyle yazıyor.
Röportaj vermişler üniversitedeyken evlendik demişler doğru mu bilemeyiz ama güvenmek zorundayız.
Erdoğan'ın diplomasına 10 yıldır inanmıyorsunuz ama şimdi gelip röportaj vermişler kesin doğru demeyin yeter :D

Geri