Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ahahahaha sen ''alican da salatayı yaptı'' geyiğine nerden hakim oldun... alican yemek de yapıyor ama ona göre...görev paylaşımı iyidir. en sağlıklısını uygulamak lazım. bulaşıkları makineye dizer, makineden çıkartır yerine yerleştiririm. çamaşırlar için de geçerli bu. ev temizliği ve ütü hanımda olur. ütü hariç temizliğe gerektiği yerde yardım edilebilir. temizlik ve ütü yorucu olduğundan yemek ortak yapılabilir. tabii yemek dediysem ''alican da salatayı yaptı'' diyen ablamızın eşi gibi. fazla işin içerisine girmeden. oldu, bitti, gitti.
onlar favori çiftim. önceden yemek işlerine fazla girmiyordu, son dönemde biraz kılıbıklık seziyorum hahahah.ahahahaha sen ''alican da salatayı yaptı'' geyiğine nerden hakim oldun... alican yemek de yapıyor ama ona göre...
konuyla ilgili çok bir şey demeye gerek yok, yıl 2025 olmaya doğru koşarken artık bu şeylerin bir ''beklenti'' olmaması gerekiyor. ortak yaşanan alanda, herkes neyi ne kadar yapabiliyorsa ya da kim neyi daha iyi yapıyorsa paylaşım yapılır ve yola devam edilir. evlilikten sonra kimse anasının evinde olmadığına göre, bi zahmet gerektiren sorumluluğu da alsın herkes alamayacak olan zaten evlenmesin.