Merhabalar.
İsmim TuĞÇe 22 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum.İstanbul’u çok severim,aşığı birisiyimdir adeta.
üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Genellikle güler yüzlü bir insanım,şartlar el verdiği sürece kendimle barışık
olmaya çalışıyorum.
Özünde duygusal yapılı birisiyim ama bunu belli etmekten kaçıyorum nedense gerçek hayatta.
Sevmediğim tek huyum var ki,sevgiyi de nefreti de abartmak..
Hayatta en büyük korkum,sevdiklerimi kaybetmek..
Aynı zamanda yeniliklere kapalı ve biraz da ön yargılıyım.
Hayat felsefemi"anı yaşa" şeklinde ifade ediyorum.Ve bu şekilde sürdürüyorum genellikle yaşamımı.
Arkadaş çevrem geniştir,insanlarla iletişimim de gayet iyidir.Fakat buna rağmen herkese hemen ısınamam...
Onun haricinde müzik dinlemekten çok ayrı bir haz alıyorum.En çok rap & hiphop müzik türü dinliyorum ve seviyorum.
Balık burcuyum,burçlar ile pek içli dışlı olmadığım için bir şey söylemeye gerek duymuyorum bu konuda. Ve söylemeden geçemiycem koyu GALATASARAY taraftarıyım
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
İsmim TuĞÇe 22 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum.İstanbul’u çok severim,aşığı birisiyimdir adeta.
üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Genellikle güler yüzlü bir insanım,şartlar el verdiği sürece kendimle barışık
olmaya çalışıyorum.
Özünde duygusal yapılı birisiyim ama bunu belli etmekten kaçıyorum nedense gerçek hayatta.
Sevmediğim tek huyum var ki,sevgiyi de nefreti de abartmak..
Hayatta en büyük korkum,sevdiklerimi kaybetmek..
Aynı zamanda yeniliklere kapalı ve biraz da ön yargılıyım.
Hayat felsefemi"anı yaşa" şeklinde ifade ediyorum.Ve bu şekilde sürdürüyorum genellikle yaşamımı.
Arkadaş çevrem geniştir,insanlarla iletişimim de gayet iyidir.Fakat buna rağmen herkese hemen ısınamam...
Onun haricinde müzik dinlemekten çok ayrı bir haz alıyorum.En çok rap & hiphop müzik türü dinliyorum ve seviyorum.
Balık burcuyum,burçlar ile pek içli dışlı olmadığım için bir şey söylemeye gerek duymuyorum bu konuda. Ve söylemeden geçemiycem koyu GALATASARAY taraftarıyım
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.