TuĞÇem kimdir?

Konu sahibi son olarak 4700 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar.
smile.gif

İsmim TuĞÇe 22 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum.İstanbul’u çok severim,aşığı birisiyimdir adeta.
üniversite son sınıf öğrencisiyim.

Genellikle güler yüzlü bir insanım,şartlar el verdiği sürece kendimle barışık
olmaya çalışıyorum.
Özünde duygusal yapılı birisiyim ama bunu belli etmekten kaçıyorum nedense gerçek hayatta.
Sevmediğim tek huyum var ki,sevgiyi de nefreti de abartmak..
Hayatta en büyük korkum,sevdiklerimi kaybetmek..
Aynı zamanda yeniliklere kapalı ve biraz da ön yargılıyım.
Hayat felsefemi"anı yaşa" şeklinde ifade ediyorum.Ve bu şekilde sürdürüyorum genellikle yaşamımı.
Arkadaş çevrem geniştir,insanlarla iletişimim de gayet iyidir.Fakat buna rağmen herkese hemen ısınamam...

Onun haricinde müzik dinlemekten çok ayrı bir haz alıyorum.En çok rap & hiphop müzik türü dinliyorum ve seviyorum.
Balık burcuyum,burçlar ile pek içli dışlı olmadığım için bir şey söylemeye gerek duymuyorum bu konuda. Ve söylemeden geçemiycem koyu GALATASARAY taraftarıyım :)

sampiyon9fs.gif

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
smile.gif

Hımm arabesk rap olmaz mı arabesk repde dinlesen seviniridm dinleyen pek yok forumdada :p
tanıştımıza memnun olduk :p

Tuğçe seni biraz olsun tanıdık güzel oldu =)

Çok güzel anlatmışsın kendini Memnun oldum seni tanıdığıma :)

Güzel olmuş memnun olduk .

Özünde duygusal yapılı birisiyim ama bunu belli etmekten kaçıyorum nedense gerçek hayatta.

Balık burcu duygusaldır fazla duygusallıkta genelde saklanılmak ister malum duygusallık karın agrısı ))

Okudum güzel anlatmışsın kendini (: ,kendini ifade edebilmek güzel bir şeydir.Ama özellikle iki cümle dikkatimi çekti

En çok rap & hiphop müzik türü dinliyorum ve seviyorum.

Rap & Hiphop dinleyen kişi sayısı çok az sanırım forumda ben yıllardır dinlerim severim,çevremde geniştir o yönde bir kaç örnek verebilir misin Rap & HipHop tarzında dinlediğin kişi ve(ya) gruplar hakkında?

Ve söylemeden geçemiycem koyu GALATASARAY taraftarıyım :)

Forumdaki :galatasaray: taraflarının çoğuklukta olması çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri