Trip atmayı bırakan bir kadının sevgisi bitmiş midir?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Olgunlaşmaya başlamıştır ve sorunlarını konuşup çözmeye çalışıyordur.

ufak tefek nüanslar haricinde her sorunu triple çözen kişi kadın/erkek fark etmeksizin yetişkin bir tavra sahip değildir.

neden trip atıyordu rahatsız diye soran yok tabi

Ne erkeği ne kadını hiç çekemiyorum

ozellerde trip atacak baska birilerini bulmustur gerci o tipiyle ilgi alamaz

kadin bikmisdir kendi haline birakmisdir
oda öyle yuvarlanip gidiyordur

Bir kadın trip atmayı bıraktı ve suskunluğa büründüyse fırtınaların kopacağı anlamına gelir. Anlaşılmamıştır, yorulmuştur, yaşanmışlıkların hepsi artık ağır geliyordur, umudunu kaybetmiştir. Velhasılkelam belki diye ümit ettiği her şeyden o kadar yorulmuştur ki bir kelime daha edecek gücü yoktur. En çok korktuğum şeylerden biridir. :)

Güçlü kadın trip atmış genelde vasıfsız kadınların kullandığı şey trip

Bir kadın trip atmayı bıraktı ve suskunluğa büründüyse fırtınaların kopacağı anlamına gelir. Anlaşılmamıştır, yorulmuştur, yaşanmışlıkların hepsi artık ağır geliyordur, umudunu kaybetmiştir. Velhasılkelam belki diye ümit ettiği her şeyden o kadar yorulmuştur ki bir kelime daha edecek gücü yoktur. En çok korktuğum şeylerden biridir. :)
Hayatı boyunca trip atmayı seçmeyenler de var ve kendi adıma trip atmayı bir iletişim şekli olarak kabul etmiyorum. Açıkça ya konuşulur ya da konu bir daha açılmamak üzere kapatılır.

Hayatı boyunca trip atmayı seçmeyenler de var ve kendi adıma trip atmayı bir iletişim şekli olarak kabul etmiyorum. Açıkça ya konuşulur ya da konu bir daha açılmamak üzere kapatılır.
Her insan hayatının bir döneminde trip attığı kişiler ya da durumlar olmuştur. Gerek aileden bir bireye, gerek arkadaş çevresinde birine gerekse de iş yerinden işten kaynaklı bir duruma karşılık trip atmıştır. Evet bazı kadınlar konuşmak, derdini anlatmak yerine bunu fazlasıyla abartı durumuna getirebilir. Örneğin; Sizin karakter olarak trip atmayı sevmiyorsunuzdur ya da trip atıyorsanız bile çok nadir yapıyor olabilirsiniz. Kadınlar fıtrat gereği narin insanlar olduğu için bazen kendini belli etmek için bu yöntemi kullanmayı alışkanlık haline getirebiliyor. Burada başlığa göre trip atmayı bırakan kadın denildiği için aklım direk kadının sevgilisine ya da eşine karşı olduğunu düşünerek yazdım :P

Mücadele taktiğidir aslında trip
Sevdiğine naz yaparsın. Sevmediğine kimse nazlanmıyor

Trip atmak kadına o kadar yakıştırılmış ki trip atmayan kadın yadırganır olmuş.

Selam canlar...

Geri