Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayatı boyunca trip atmayı seçmeyenler de var ve kendi adıma trip atmayı bir iletişim şekli olarak kabul etmiyorum. Açıkça ya konuşulur ya da konu bir daha açılmamak üzere kapatılır.Bir kadın trip atmayı bıraktı ve suskunluğa büründüyse fırtınaların kopacağı anlamına gelir. Anlaşılmamıştır, yorulmuştur, yaşanmışlıkların hepsi artık ağır geliyordur, umudunu kaybetmiştir. Velhasılkelam belki diye ümit ettiği her şeyden o kadar yorulmuştur ki bir kelime daha edecek gücü yoktur. En çok korktuğum şeylerden biridir.![]()
Her insan hayatının bir döneminde trip attığı kişiler ya da durumlar olmuştur. Gerek aileden bir bireye, gerek arkadaş çevresinde birine gerekse de iş yerinden işten kaynaklı bir duruma karşılık trip atmıştır. Evet bazı kadınlar konuşmak, derdini anlatmak yerine bunu fazlasıyla abartı durumuna getirebilir. Örneğin; Sizin karakter olarak trip atmayı sevmiyorsunuzdur ya da trip atıyorsanız bile çok nadir yapıyor olabilirsiniz. Kadınlar fıtrat gereği narin insanlar olduğu için bazen kendini belli etmek için bu yöntemi kullanmayı alışkanlık haline getirebiliyor. Burada başlığa göre trip atmayı bırakan kadın denildiği için aklım direk kadının sevgilisine ya da eşine karşı olduğunu düşünerek yazdımHayatı boyunca trip atmayı seçmeyenler de var ve kendi adıma trip atmayı bir iletişim şekli olarak kabul etmiyorum. Açıkça ya konuşulur ya da konu bir daha açılmamak üzere kapatılır.
Ben de sana çok tripliyim biliyorsun dimiMücadele taktiğidir aslında trip
Sevdiğine naz yaparsın. Sevmediğine kimse nazlanmıyor