Trafikte Kadın sorunu!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yayaya yol vermekten neden imtina ederler, hiç anlam veremem. Ne zaman denk gelsem yaya gördükleri gibi gaza basıyorlar.

Edit : Türkiye için konuşuyorum.

Son düzenleme:
Gülücük atiyorum yollar benim oluyor.

Kurallara uymayan populasyonun cogunlugu erkekler
Sinyal vermeyip, saglayanlari mi sorarsin, adam akilli daha park edemeyenleri mi
Zorbalik edenleri mi

Bi de gelip kadinlari yargilamiyorlar mi :p Saka misiniz arkadas

Yolda kaldik mi "gösterelim anam" kitlesi denk gelmez ise,aninda yanimizda yardim eden bulunur.

Beni bilirsiniz. Oram buram oynamaz
Ben cinsiyetçiyim
Bana göre kadin erkek sadece hukuk önünde eşittir.
Bu kadını asagiladigim anlamına gelmez. Farklı yaradılış özellikleri var. Ulan sen bir kere dogurgansin. Ben değilim. Hanımla ben eşit olsam, strapon takip beni... tövbe estağfurullah olacak iş mi.
Yön bulma alet kullanama refleks hareket etme çabuk karar verme erkekte çok daha gelişmiş.
Sebep testosteron ve subkortikal baskınlık.

Çok iyi araba kullanan kadınlar vardır evet belki sen bunlardan birisin ama lanet olsun erkeklerin ortalaması çok daha iyi.

Bir tane "fren yerine gaza bastı" haberi gördün mü erkek figürlü?

Bu senin suçun değil. Yapacak bişey yok böyle kabul ediyoruz zaten sizi ve çok da seviyoruz.

Ama artık bunu siz de inkar etmeyin.

Beni bilirsiniz. Oram buram oynamaz
Ben cinsiyetçiyim
Bana göre kadin erkek sadece hukuk önünde eşittir.
Bu kadını asagiladigim anlamına gelmez. Farklı yaradılış özellikleri var. Ulan sen bir kere dogurgansin. Ben değilim. Hanımla ben eşit olsam, strapon takip beni... tövbe estağfurullah olacak iş mi.
Yön bulma alet kullanama refleks hareket etme çabuk karar verme erkekte çok daha gelişmiş.
Sebep testosteron ve subkortikal baskınlık.

Çok iyi araba kullanan kadınlar vardır evet belki sen bunlardan birisin ama lanet olsun erkeklerin ortalaması çok daha iyi.

Bir tane "fren yerine gaza bastı" haberi gördün mü erkek figürlü?

Bu senin suçun değil. Yapacak bişey yok böyle kabul ediyoruz zaten sizi ve çok da seviyoruz.

Ama artık bunu siz de inkar etmeyin.

ben ıkna oldum

Dünyayı kadinlar yonetseydi savaslar olmazdi, trafikte sadece kadinlar olsaydi kazalarda olmazdi diyip gidiyorum :)

kadinlar neyi basarmis ki tarihte araba kullanmayi basarabilsinler

Sorunu aşmak için araba kullanırken kadınlara biraz tahammül etmek gerekir diyeceğim ama nafile. Erkekler trafikte birbirlerine bile tahammül edemeyip kavga ediyor :D

Erkek egomanyası buraya da yansımış. O kadınlar sizin gibi kaba insanlar yüzünden korkak araba sürüyor kibarlık centilmen lik yok anca argo anca aşşagılama. Ama ralli yapan kız görse dibi düşer ben sizin varya.

Bunun cinsiyetle alâkası yok, trafik saygı ve sabırdır gideceğin yere mesafen en çok 5dk fark eder.

Allah aşkına geçin bunları, bak bu mesela ya kadın ya da telefonla konuşuyor dediklerim hiç sekmiyor…
Cli bilimsel açıklamasını da yapmış, üzgünüm durum bu.

Özellikle en çok dikkat çeken kadın sürücü özelliği asla kimseye yol vermemeleri, sabit… dümdüz… sağa sola bakmak yok, şerit değiştirmek yok, araç mı çıkıyor, yaya mı geçiyor bakmak yok… sıfır.. dümdüz…

Yaklaşık 10 yıldır aktif araba kullanan biriyim.Bir çok erkekten daha iyi kullandığımı iddia edebilirim ;) Sadece bazı kadınların fazla dikkati ve hassasiyeti trafiği güç duruma düşürebiliyor.Bu konuda hemfikir olsam da kabul etmeliler kadınlar trafikte olmaya devam edecek :)

sabit… dümdüz… sağa sola bakmak yok, şerit değiştirmek yok, araç mı çıkıyor, yaya mı geçiyor bakmak yok… sıfır.. dümdüz…
aegish... şu konuda çok haklı. genele vurmayalım diyenler olacaktır ama budur yani. bundan ötesi yok. dümdüz araba kullanıyorlar. yorumlayamıyorlar.
ablam arabayı kullanıyorsa o arabaya ben binmiyorum. ailenin diğer üyelerinin de binmesini istemiyorum.

Arkadaşlar sizin iyi kullanmanız bu gerçeği değiştirmiyor :p

Öküz erkek var mı? Evet. Maganda erkek var mı? Evet. Acemi erkek sürücü var mı? Evet. Saygısız erkek sürücü var mı? Evet. Kadın rally pilotu var mı? Evet. Peki ama genel olarak kadınlar daha mı kötü sürücü? EVET.

Geri