Trafikte Kadın sorunu!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Erkeklere göre çok fazla dikkatsiz ve kurallardan bi haberler. Levhaların ne anlama geldiğini bile bazıları bilmez.:icon_kafayikiracam:

Yanlız delikanlılık ya da erkeklik ya da iyi şoförlük;
Trafikte kadınlara magandalık yapıp , e-5 de dönmelere asılmak değildir.

Son düzenleme:
En büyük sorundur.

Valla erkeği kadını yok bu şöförlüğün. Çok iyi kullanan kadınlar da var. Ama bunu orantılara dökeceksek bence trafiği felç edenler yaşlılar ve kadınlar.

Prof. Dr. Üstün Dökmen'i pek sevmem, hatta çoğu zaman haz etmesem de güzel bir konuşması vardı konuyla ilgili. Tam hatırlayamadım ama özetle şundan bahsediyordu. Sen kız çocuğuna bir gün olsun gel sana da öğreteyim demediğin için oluyor bunlar. Yalnız bu cinsiyetçilik değil, biraz şov gibi geldi bana.

Trafikte kadın sorunundan ziyade SAYGI sorununu ele almalıyız. Evet bazı insanlar cidden felaket yaratıyor trafikte. Gün içinde sürekli trafikte olan birisi olarak kadın erkek ayırt etmeksizin tehlike yaratan sürücü var. Toplum olarak trafikte aceleci ve saygısızız bu bir gerçek. Tahamülümüz yok hiç kimseye, yol vermek vs hak getire. Bu sorunları çözersek ki kısa vade de mümkün gözükmüyor bu durum sonrasında trafikteki kadın sorunu diye bir şey kalmayacaktır bence.

Kıyamet kopsa kadınlardan bileceksiniz, pes yahuuuu ;pup
Bizli de olmuyor bizsizde sizi de böyle kabullenmek gerek. :cici:

Kadını sorun olarak görmemek lazım, yakınlarımız da onlar içinde sonuçta.

Yayalara yol vermeyen herkesi kiniyorum.
Actigin konuyu da umursamiyorum.
ne kadar nazigim bugun

:türkeskihalinedöndüemojiamabukondakatilmiyorumdadegilemojigelsinpesinden:

Aamir Khan demişti sanırım emin de değilim; erkeklere araba sürmeyi kadınlara yemek yapmayı öğretiyorsunuz sonra erkekler yemek yapamıyor kadınlar araba süremiyor diye eleştiriyorsunuz.
Ama ben yine de trafikte terör estiriyorum gençler. Bana kalsa arabanın arkasında çok yanaşmayın yazdırırım.

Kadınları seviyorum ya,hele şu asabi halleriniz yok mu ayyy :) beni benden alıyor.

Erkek çocuğuna onlu yaşlarında araba kullandırma zorunluluğunu kendinde hisseden fakat kız çocukları için bu durumu lüks addeden ebeveynlerin, bugün kadınları dikkatsiz sürücü olmakla yaftalayan çocuklarını suçlu bulmuyorum..

Bu bir bahane değil !
Erkekler 10 lu yaşlarda mutfağa girip yemek mi yapıyor ?
Ama en iyi aşçılar yemek yapanlar Erkekler.
Nasıl oluyor ?

Yalnız ben kadınların kötü sürücüler olduğundan bahsetmedim ayrıca kabul de etmedim. Bugün ki tavrı sergileyen yeni neslin, dünün kız çocuğunu ikinci plana atan ebeveynlerin zihniyetinin devamı olduğundan bahsettim.

Son düzenleme:
Aslinda daha çok klişe bir laf bu ya.
Dalga gecebiliriz.
Kirmizi isikta bekleyip,dikiz aynasi yardimi ile ruj süren bir kitleyiz ne de olsa.

Yetenek ile alakalı bir durum bu, çok iyi şoför kadınlar da var. Araba sürmek nedir, uçak sürüyorlar kadınlar. Bizim gibi bir kaç dindar ülkede kadınlara araba sürmek yasak, bir çoğunda yeni yeni izin çıktı, bunlar da etken maalesef.

Boş laf.. oldum olası bu genelleme ifadelerini benimsemem yıllardır birçok erkekten çok daha iyi kullanırım.

Geri