Toz Kaçtı..!

Konu sahibi son olarak 3160 gün önce görüldü
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"

Ve aşk bir köşe başında dileniyor Allah rızası için üç beş kuruş SADAKAT

“Onaracak kişi o olduktan sonra; kalbinizin kırılıp parçalanmasının zerrece önemi yok.”
-Ernest Hemingway​

599215_488808294493245_1281647176_n.jpg

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Gözler gülerken insan ağlayamaz mı

νє ALLAH αzяαιL'є уαяdıмcı σLαяαк уαяαттı αşк'ı

hpsm5.jpg

Sonuç olarak ; Veren kalp,alan kalpten üstündür

dedik,karşılık beklemedik vesselam!...

Ben kadar yürüdük / sen kadar yaşadık ve “ biz “ kadar “ öldük…​

Kadını kalkındıran,onu uçurumun dibine kadar yuvarlanmaktan koruyarak hayata yeniden doğmasını sağlayan biricik kuvvet aşktır...

Harbiden delleniyom ya ...adamlar atatürk'ü karalayan sözler yazıp audı q7, x5, x6, chavrolet; dodge biniyor.....sorsan onlar en ala müslüman atatürk gavur ....türkiye de başı açık kız okutmak günah diye veryansın yapanların çocukları ya fransız kolejin de ya amerika da ..atatürk din eğitimini yasaklamış gibi iftira atanlar kızlarını sanki şeriat okutsun demiş gibi davranmalarını hazmedemiyorum ya ...yılbaşı kutlanmaz çünkü hristiyan işi diyenler en çok hristiyan ülkeler de tatil yapanlar ..yuh derim yani ...her şey işlerine geldiği gibi ...madem öyle gelinliği de dünyaya yayan kraliçe victoria o zaman gelinlik te giymeyelim ...hatta klima da kullanmayalım ...varsa yoksa atatürk'e hakaret edelim ama onun kurduğu cumhuriyette gerile gerile gezelim oldu ....oldu canım gözlerim doldu ..önce bi yaşantınıza bakın sonra çamur atın ...hz ömer adaleti nerde hani ...nerde ??hani komşun tokken aç yatmayacaktın ....beni sorarsanız elhamdülillah müslümanım ...müslümanım ve bu ezanlara bu bayrak altında uyanmalara her şükredişimde atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyarım ...söylenecek çok söz var da konuştukça kendim üzülüyorum ....

"Önüne gelenle değil,
seninle ölüme gelenle beraber ol."

*Necip Fazıl Kısakürek

"Acı, acıyla iyileşir. Aşk ise daha büyük bir aşkla." (Hz. Mevlana)

Geri