Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevgi sevgi sevgi ...
Sevgisiz yürek cehennem sevgisiz hayat zindan oluyor. Mevlana’yı döndüren Yunus’u peşinde koşturan sevgi değil de neydi? Büyük ve ünlü liderleri lider yapan neydi? İnsan sevebilmeli ve de sevilebilmelidir.
"Sevgi demek coşku demektir sınır tanımamaktır gittiği yere kadardır yani. Ya hiç içine girmeyeceksiniz ya da girdiğiniz zaman geriye dönüp bakmayacaksınız geriye dönmeyi
Hayallerimiz vardı bizim çocukça düşlerimiz.Bizim için her şey çok kolaydı çünkü.Uçan halıya binebilirdik Aleaddinin cini karşımıza her an çıkıp bizim dileklerimizi gerçekleştirebilirdi.Küslüklerimiz en fazla beş dakika sürerdi.Yağmurunkarın yağmasındanufacık bir kır çiçeğinin açmasından mutlu olurduk.Ve bütün üzgünlüklerkırgınlıklar bir elma şekeriyle unutulurdu.
Sonra birden büyüdük.O masal dünyamız dağıldı birden.Anlamaya başladık hayatı.Ama bir sorun vardı.Dünya başkalaşmıştı birden.uçan halımız aniden yere çakıldı.biz kaf dağına ulaşamadan.Hayatta bizim bütün isteklerimizi yapacak Aleaddinin cininin olmadığını öğrendik.Küskünlüklerimiz günlerce aylarca sürer oldu.Bütün üzüntülerimizi değişemedik bir elma şekerine.Artık yağmurlara kızar olduk.Karın ise soğuk olduğundan şikayet ettik.Artık gözümüz kır çiçeklerini görmez oldu.Biz güllere ulaşmak için koşarken kır çiçeklerini ezdiğimizi fark etmedik.Ama ne güllere ulaşabildikne de kır çiçekleriyle yetinmeyi bildik.
Yani biz büyüdük ve hayatın o toz pembe rengi gitti.Bir bardakta fırtına koparır olduk.Gülümsemek için bir sürü şartlar ileri sürdük bir çocuğun gülerken gözlerinin ışıltısını kaçırdık.
Yani biz büyüdükçe hayatı ıskaladık ...
Hayat..........
Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak
Aşk...............
Her geçen gün öldürme yüreğimi; bi Can daha kalmadı verecek
...Mutluluk............
Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin
Acı....................
Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni
Hüzün..................
Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Seni...
Vee..................
Sen...................
Daha fazla yorma beni.......Ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini...............
neden bir yanımız hep mutsuzluğu çağırı?
neden pişmanlılarımız peşimizi bırakmaz?
neden olmak isdeğimiz kişi olamayız?
neden geriye baktığımızda herşey yarım kalmış görünür?
neden geçmişteki yaralarımızı tamamen sarıp geleceğe bakamayız?
neden başkalarına hep güçlü görünmeye çalışırız?
neden dilimizdekiler kalbimizdekiler değildir?
neden gerektiğinde başarısızlığımızı kabul edip vazgeçmeyi bilmeyiz?
neden hayat bu kadar zor olmak zorunda?
neden istediğimizde gidip,istediğimizde dönemeyiz?
neden dünya bu kadar ikiyüzlü?
neden kafam bu kadar karışık?
neden?neden?neden?