Topyekun ŞAHLANIŞ

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün TÜİK'ten aldığımız #Türkiye #Kasım ayı #enflasyon verilerine göre #TÜFE yıllık %14.03 olarak gerçekleşti. Şimdiye kadar dünyada Kasım ayı enflasyonunu açıklamış ülkeler derlendi
8E4D277D-DB9B-4E24-A5BA-6A89BE55A5B3.jpeg

Enflasyonda şuan için DÜNYA 2.siyiz. Yaparsa Ak Parti yapar diyoruz o halde.

Bu verileri goren Avrupa catir catir catladi

Herkes konuşur AKP yapar ve yalakalar da alkışlar. Beyin yokki.
Bugün Almanya parlementosunda konu oldu ve şansölye Merkel kıskançlığını gizleyemedi.

Oo site sahibi de işi gücü bırakmış ak partiye yükleniyor, hayırlı işler

Zambiya, Pakistan, Kenya, Uganda. Kadroya bak.
İçerisi şampiyonlar ligi gibi.

Sağolsunlar yandaşlar beni yanıltıyorlar

zambiya yi kucuk gorenler goruyorum aramizda. Ya siz ne anlarsiniz devlet yonetmekten. Zaten bunlar yalan bilgi. Gorselden bile belli oluyor.

dünyada 2. sırada olursun yine yaranamazsın bu millete, zambiya'yı geçemediysek de cehape zihniyet yüzünden. gezi parkındaki zambiyalı kardeşlerimizi de unutmadık, geçicez sizi.

Oo site sahibi de işi gücü bırakmış ak partiye yükleniyor, hayırlı işler

Belki nemalanmayan, cebini doldurmayan bir kisi okurda faydasi olur.

Bu TUIK rakamlari tirnak makasiyla, stor perdeyle filan traslanan rakamlar. TEMEL GIDA ENFLASYONU bundan cok daha yuksek.

Siz akarken doldurmaya bakin bosver sen bunlari. Ethem Sancak gibi anam babam evlatlarim sana feda olsun deyin, devam.

172 bin metrekare arsayi yeni parsellemisler, oyna devam.

Sorun bu tablo değil. Olabilir. Halledilir. Sorun, şahlanıyoruz iddiası

Yeni Dünya düzeninde yerimiz epey sağlam olacak, Fransa yi silip attık, sıra içimizdeki Fransızlar da

Avrupa 2. si olmuşuz hala laf ediyorlar. Allah chp zihniyetini kahretsin afvcbdvsz

Bide dünden beri şey haberi duyuyorum içeriğine bakmadım.
Bi kaç ülkeye maddi yardım yapıyormuşuz.
Daha ülkede vatandaşına bakamıyon önce yardım etmen gereken bu halk ama gidip yabancıya yardım yapıyor.

rte gözünde bu millet ne hala anlamış değilim, ülkeye suriyeli aldı kendi vatandaşına bakmadığından daha daha iyi baktı.

• Beğen
Tepkiler: Od
yazdığını o an dahi bilmeyip acaba bu nedir ya dedikten sonra google da aratıp öğrenen tayfada gelmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri