Topyekun ŞAHLANIŞ

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu abartılı olmuş da buna benzer şeyleri paylaşıyorlar ciddi ciddi.
gerçekten inanıyorlar o kadar salaklar mı yoksa bizi mi trollüyorlar bilmiyorum.
Inananlari gormustum 1 2 sene once bir sayfada ama 50+ ustu avatar ya da bilimkurgu tarzi film izlememis kisiler gercek saniyor.
Akpli bi akrabami trollemistim. Sonra yaninda ki biri sahte olduna uyandirinca kizmisti bana kajsbdjdjjd

Sonuçta bi Zambiya değiliz, iyi bir şey bence...

(az önce kafamı çarpmışımdır)

rakamlarla oynuyorlar dedim
o V'nin niyeti kötü dedim
giderken götürseydi iyiydi

Inananlari gormustum 1 2 sene once bir sayfada ama 50+ ustu avatar ya da bilimkurgu tarzi film izlememis kisiler gercek saniyor.
Akpli bi akrabami trollemistim. Sonra yaninda ki biri sahte olduna uyandirinca kizmisti bana kajsbdjdjjd
ben hala inandıramıyorum adamlar ciddi ciddi 2023de tüm yollarda yerli araba olacak zannediyor.

Sadece yerli araba olacagina inansalar keske bunun ucanini bile yapacaklar hey gidi heyyy :)

• Beğen
Tepkiler: Od
Önünde yerli geçen bir şeyle dalga geçmeniz hiç hoş değil böyle şeylere destek olmalı, sevinilmeli

Önünde yerli geçen bir şeyle dalga geçmeniz hiç hoş değil böyle şeylere destek olmalı, sevinilmeli
Ehh yerli olmayanı yerli diye yutturmak hoş oluyorda hayal ürünü hakkında konuşurken biraz kafa bulmak mı ayıp oluyor?

Bakıyorum da CHP bizi kıskanıyor. Kıskançlık kötü bir şey. Enflasyon artmış, demek ki insanlar harcıyor. İsviçre eksiye düşmüş, demek ki insanları gelecek korkusu sarmış.

O sözünü ettiğiniz görseli aslında muhalif olanlar, bizim inşaat halinde olan çıkarma gemimizle dalga geçmek için ortaya attılar. Onlar zaten kendi başarısızlıklarını bastırmak için her şeyle dalga geçerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri