TOPLANIN BAKALIM DUYURU

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Ben beğenerek dinliyordum kardeşim. Sen aldırma bunları. Çıksın kendileri yapsın daha iyisini madem : ddd
Adam duygularını şarkıya döküyor işte, tamam kabul ediyorum biraz karmaşık duygular içerisinde ama istemeyen dinlemesin. : ddd
Yav bari sen yapma be nanshshhs
Gunah olm dalga gecmeyin cocukla

Yav bari sen yapma be nanshshhs
Gunah olm dalga gecmeyin cocukla
Abi adam bir şeyle uğraşıyor işte, iyi yada kötü. Herkesin bir hikayesi var, kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Kimseyi rahatsız etmeden deşarj oluyor belli ki. Malzeme bu yani… Bunu da yapmazsa nereye sıçacak bu adam? Heavy metale sarmasını ister misin mesela?

Bakın millet dalga geçmeyin çocukla günah felan hayırdır bi kendinize gelin

Ben ne ilgi çekmeye çalışıyorum ne algı yaratmak bu kötü yorumları okuyarak şarkıyı yazıyorum

Cumartesi günü nasip olursa kayıt zamanı hadi eyv

hepimiz yeri geliyor, dalgamızı geçiyor, makaramızı yapıyoruz. hiçbirimize karşı bir terbiyesizliğini görmediğim gibi, onca eleştiriye rağmen hala yapacağını yapıyor. yani diyeceğim şu: sevgili onurcan kardeşimiz, hiçbirimizin hiçbir dediğini hiçbir yerine takmıyor.Jsksjsjs nasıl ve neyden mutlu oluyorsan, oradan devamke. good boy<345

hepimiz yeri geliyor, dalgamızı geçiyor, makaramızı yapıyoruz. hiçbirimize karşı bir terbiyesizliğini görmediğim gibi, onca eleştiriye rağmen hala yapacağını yapıyor. yani diyeceğim şu: sevgili onurcan kardeşimiz, hiçbirimizin hiçbir dediğini hiçbir yerine takmıyor.Jsksjsjs nasıl ve neyden mutlu oluyorsan, oradan devamke. good boy<345
Ben sadece goy goy donsun eski forumsal ölmesin istedim bu zamana kadar ama insanlar beni egolu yaptı kendini beğenen yaptı velet yaptı essek kadar insanlarsınız kendinize gelin demek istiyorum bazen

Abi adam bir şeyle uğraşıyor işte, iyi yada kötü. Herkesin bir hikayesi var, kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Kimseyi rahatsız etmeden deşarj oluyor belli ki. Malzeme bu yani… Bunu da yapmazsa nereye sıçacak bu adam? Heavy metale sarmasını ister misin mesela?
Yav gecit yokcum sen inaniyormusun bu soyledigine allasen brocum ya , bir yudum insan programindan firlamis gibi hali var mi? Rap yaparken ansjsbhs
Neye sararsa sarsin. Ama hakkini vererek sarsin.
63 styla gibi rap yapacaksa hic yapmasin.
@Onurcan
Olm eski forumsalin yasam unitesimisin sen ne alaka ölmesi ile yaptigin sey.

Ben bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum

teoman bir onurcan iki. müziği bırakamazlar. iki gün sonra güzel bir parçayla diss atar.

Ben asla duygularımı söze getirip ve bunu seslendiremem.
Şarkı vb şeyler söylediğimi kendimden başka kimse duymaz.

Yani Onurcan in yaptığını ben yapamam.
İyi ya da kötü olarak yorumlamiyorum biraz cesaret işi ve bu da onda fazlası ile var.
Ben de yok.

Ben sadece goy goy donsun eski forumsal ölmesin istedim bu zamana kadar ama insanlar beni egolu yaptı kendini beğenen yaptı velet yaptı essek kadar insanlarsınız kendinize gelin demek istiyorum bazen
Ben sadece goy goy donsun eski forumsal ölmesin istedim bu zamana kadar ama insanlar beni yakışıklı, uzun boylu, seksi, zeki velet yaptı… dagshdjdjdjd

@Yarchitecten , doktor konuyu toplum sağlığı açısından incelemiş, dolayısıyla onurun toplum sağlığı için herhangi bir eylem içinde olmaması gerekiyor, evde sabit oturup önüne konan yemeği yemeli sadece xd

aslında içindeki şeyleri diyorsun sözlerinde bu kimseyi ilgilendirmez bence ama sen eleştiriye açık bir perde bıraktığın için herkes böyle demesi normal yetenek kumaşı olarak gelişmen lazım bence
disslerini manasız buluyorum artı olarak
amacın eğlenceyse dediklerim de boş :d

Geri