BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Diss attıklarım varsa yada üzerine alınan özür dilerim rapi bıraktım ben.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklısın abu dağılalım biz ve konuyu okuyanlarNe zaman başlamıştın ki?
kskdjdjdjdjdjsBir kiz var ve seni böyle üzüyor sende gelip bize hesap çıkarıyorsun gibi hissediyorum bazen.. .d
Beceremiyorum baksana
Yanlış düşünüyorsun ve üzdü...Bir kiz var ve seni böyle üzüyor sende gelip bize hesap çıkarıyorsun gibi hissediyorum bazen.. .d
Kime göre neye göre yaDostum isabet olmuş. Çok yeteneksizdin bu konuda. Başka alanlara yönel.
Sen de ilgi mi istiyon anlamadım kiBeceremiyorum baksana
Takılıyorum yahu üzülmeBeceremiyorum baksana
Yanlış düşünüyorsun ve üzdü...
Sen bu işi hiç ciddiye almıyorsun ki. O yüzden beceremiyorsun. Sen birazcık ciddiye alıp, doğru düzgün üzerine düşünüp emek harcayıp bişeyler yazsan böyle olmaz.Beceremiyorum baksana
Yanlış düşünüyorsun ve üzdü...
Hocam çok kırıcısınSen çıldırmışsın @Yarchitecten
Bak sarki soylese sesin kotu demem. Siir yazsa neden sezen cumhur onal gibi hissettiremedin demem. Ama onurcan 2019'dan beri sansasyonel bir uyedir. Biraz saftir , ilgi cekmek icin cocugum oldu digip 1 ay sonra saka yaptim der. Bu yuzden de tssak konusu olur cogu zaman.Kime göre neye göre ya
insanları yargılamayı, hevesini kırmayı ne çok seviyoruz ya… rap seviyorsa keyif alıyorsa yapsın işte
İnsanlar resim yapmayı da çok seviyor hayır sen ressam değilisin yapamazsın..
Şarkı söylemeyi seviyor sesin kötü söyleme..
Şiir yazmayı seviyor şair değilsin yazma kötüsün
Sen de ilgi mi istiyon anlamadım ki
Keyif alıyorsan yap devam et niye elaleme bakıyorsun
Büyüsün o da yaBak sarki soylese sesin kotu demem. Siir yazsa neden sezen cumhur onal gibi hissettiremedin demem. Ama onurcan 2019'dan beri sansasyonel bir uyedir. Biraz saftir , ilgi cekmek icin cocugum oldu digip 1 ay sonra saka yaptim der. Bu yuzden de tssak konusu olur cogu zaman.
Olumlu yonde 50 defa fikir istedi verdik soyledik. Ama yapmiyor. Ona istedigini degil ihtiyaci olani soyluyoruz aslinda. En azindan benim icin boyle.
Adamin forumda "var oldugumu hissediyorum" tarzi bu sekil de. Yapabilecegimiz bir sey yok.Büyüsün o da ya
Pick me takılıyo arada görüyorum konularını