TOPLANIN BAKALIM DUYURU

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ne zaman başlamıştın ki? Merak etme biz rap olarak düşünmedik zaten. Ben ortada diss falan da görmedim. Şu zamana kadar başarı sayabileceğim şey rap "yapmaya çalışmanı" bırakman.
Ne güzel işte , git heykel traşlık yap ne biliyim mobilyacılık olur , çevre ve şehircilik bakanı olmanı bile isterim.
Seni kırmak istemediklerinden güzel olmuş dediler abilerin ablaların belki ama bu sana yapılmış bir kötülüktü dostum.

Bir kiz var ve seni böyle üzüyor sende gelip bize hesap çıkarıyorsun gibi hissediyorum bazen.. .d

Dostum isabet olmuş. Çok yeteneksizdin bu konuda. Başka alanlara yönel.
Kime göre neye göre ya
insanları yargılamayı, hevesini kırmayı ne çok seviyoruz ya… rap seviyorsa keyif alıyorsa yapsın işte
İnsanlar resim yapmayı da çok seviyor hayır sen ressam değilisin yapamazsın..
Şarkı söylemeyi seviyor sesin kötü söyleme..
Şiir yazmayı seviyor şair değilsin yazma kötüsün

Beceremiyorum baksana
Sen de ilgi mi istiyon anlamadım ki
Keyif alıyorsan yap devam et niye elaleme bakıyorsun

Kime göre neye göre ya
insanları yargılamayı, hevesini kırmayı ne çok seviyoruz ya… rap seviyorsa keyif alıyorsa yapsın işte
İnsanlar resim yapmayı da çok seviyor hayır sen ressam değilisin yapamazsın..
Şarkı söylemeyi seviyor sesin kötü söyleme..
Şiir yazmayı seviyor şair değilsin yazma kötüsün

Sen de ilgi mi istiyon anlamadım ki
Keyif alıyorsan yap devam et niye elaleme bakıyorsun
Bak sarki soylese sesin kotu demem. Siir yazsa neden sezen cumhur onal gibi hissettiremedin demem. Ama onurcan 2019'dan beri sansasyonel bir uyedir. Biraz saftir , ilgi cekmek icin cocugum oldu digip 1 ay sonra saka yaptim der. Bu yuzden de tssak konusu olur cogu zaman.
Olumlu yonde 50 defa fikir istedi verdik soyledik. Ama yapmiyor. Ona istedigini degil ihtiyaci olani soyluyoruz aslinda. En azindan benim icin boyle.

Bak sarki soylese sesin kotu demem. Siir yazsa neden sezen cumhur onal gibi hissettiremedin demem. Ama onurcan 2019'dan beri sansasyonel bir uyedir. Biraz saftir , ilgi cekmek icin cocugum oldu digip 1 ay sonra saka yaptim der. Bu yuzden de tssak konusu olur cogu zaman.
Olumlu yonde 50 defa fikir istedi verdik soyledik. Ama yapmiyor. Ona istedigini degil ihtiyaci olani soyluyoruz aslinda. En azindan benim icin boyle.
Büyüsün o da ya
Pick me takılıyo arada görüyorum konularını

Ben beğenerek dinliyordum kardeşim. Sen aldırma bunları. Çıksın kendileri yapsın daha iyisini madem : ddd
Adam duygularını şarkıya döküyor işte, tamam kabul ediyorum biraz karmaşık duygular içerisinde ama istemeyen dinlemesin. : ddd

Geri