Elia merhaba geçmiş olsun. Bunun sebebi vitaminsizlik sanırım. Bir de tırnakları besleyici losyonlar spreyler var eczanelerde. Kullanmak işe yarayabilir.
Aa hiç duymamışım onu. Bir koşu gidip sorayım eczaneye yarın. Vitaminsizlik ve düzensiz beslenme en büyük problem zaten, aşmaya çalışıyorum. Bu arada teşekkür ederiim. ^^
Vah vah yazık böyle güzelim tırnaklar kırılıp gidiyor![]()
Ay, ironi yaptınızsa da anlamadım. :'( Seviyordum tırnaklarımı her şeye rağmen. jsjd
Tırnak güçlendiric kullandınız mı? Yada bir hematolog kontrolunde demir testi yaptırdınız mı? Bence yaptırın derim. Yok ben farklı yol deneyeceğim derseniz bir kabın içine ılık su koyun 2damla limon damlatıp bir yemek kaşığı zeytin yağı koyun ellerinizi ve tırnaklarınızı ovalayın bir süre. Mesela yatmadan yapın eldiven takıp öylece uyuyun. Sabah çıkarın. Etkisini görebilirsiniz. Birde tırnaklarınızı biraz kısaltmanızda yarar var. ^^
Şu limonu mutlaka deneyeceğim sanırım en kesin sonuçlar veren sadece o. Test falan yaptıracak vakit bulamıyorum asla, bu alternatif çözüme başvuracağım mecbur.
Bu arada, o gün tırnaklarımı kısaltacaktım, duşa gireyim öyle yaparım demiştim ki demez olaydım. Suyu görünce yumuşadı ve kırıldı. Çok teşekkürler ya. ^^