Tırmık Hanım'a İthafen.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gaptan ödülümü ricadonna ve elya ile paylasmak istiyorum :/

Şımartmayın şu kısı :D

Ne yazdi ben okuyamadim:D
demedi dimi bize onu :p
Sakin makin olamayiz. Bizim neyimiz eksikti:p bizde yildiz tilbe avatari ile mi geleydik:p​

Sen benden daha inatciydin niye ben yendim ki acaba .p
Aklim hep basimda benim bi kere, peki guzel bi cevap ayrica, toplum tarafindan kabul gormemis yeterince, trip algilanmis. Mesela biri bana nasilsin dese' normal' demek istiyorum ama kesin buna da bozulurlar xdxd
okb konusundaki dusuncelerimi soyledim zaten. Zaman sadece biraz daha yaslandirdi beni .p

İnat ile bir yere varamayabiliyor insan. Sonradan gelmeseydi aklına, gittiğimi ilk gün gördüğün halde aylar sonra farketmiş gibi yapmazdın. Peki, geçiştirme cümlesidir tek kelimelik. Zaman herkesi yaşlandırır ve sadece yaşlandırmakla kalmaz...

İnat ile bir yere varamayabiliyor insan. Sonradan gelmeseydi aklına, gittiğimi ilk gün gördüğün halde aylar sonra farketmiş gibi yapmazdın. Peki, geçiştirme cümlesidir tek kelimelik. Zaman herkesi yaşlandırır ve sadece yaşlandırmakla kalmaz...

inatla bi yere varamiyorsak niye forever muhalefetsin bana. peki gecistirme cumlesi degil benim icin, onay cumlesi daha cok. gecistirmek icin genelde sessizliği tercih ediyorum. bir de beni tanidigini iddia ediyodun, gecistirmeyi nasil yaptığımı bile bilmiyorsun. baska ne degisimi olmus zamanin uzerimde?

Hatunda para, şan, şöhret, kariyer, zeka, güzellik, popülarite herşey var. Bi ben eksiğim. :$

Ağzından bal damlıyor, kavanoz getireyim de 5ini 100e satarız. :D

Ben çok istedim ama beni kabul etmedi :( İlk kez bi kız reddetti beni. Beni beni.

işte böyle sitelere girip profil oluşturuyo sonra şımartıyolar sonra senin gibi delikanlıyı istemiyo :D

Ağzından bal damlıyor, kavanoz getireyim de 5ini 100e satarız. :D

Ben çok istedim ama beni kabul etmedi :( İlk kez bi kız reddetti beni. Beni beni.

Plaketin arasına sıkıştırdık mı seni işlem tamamdır.
Hem bu hediyeyi yine forum adına veriyoruz böyle bir hediyeyi asla geri çevirmez tırmık hanım.
Kendisi çok asil bir hanım efendi çünkü.
Böyle bir duayene ancak senin gibi bir hediye yakışır diye düşünüyorum.
Bu arada 100tl çok hacı şunu 80 yapalım :d

inatla bi yere varamiyorsak niye forever muhalefetsin bana. peki gecistirme cumlesi degil benim icin, onay cumlesi daha cok. gecistirmek icin genelde sessizliği tercih ediyorum. bir de beni tanidigini iddia ediyodun, gecistirmeyi nasil yaptığımı bile bilmiyorsun. baska ne degisimi olmus zamanin uzerimde?

Muhalefet olmak benim doğamda var :p Aman da ne onay cümlesi! "Tabi canım, tabi" de onay cümlesidir. Tabi bakış açıları da yön verir böylesi yorumlara :p Zaman seni yıpratmış biraz :) Ama olgunlaştırmış :) Zamanın daha başka neler yaptığını zamanla göreceğiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri