Tırmık Hanım'a İthafen.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm forum adına dan bi kişi çıkarın. :D

Bence de ozellikle onu cikarin lutfen .p

Bu tırmık varya bu tırmık. :D Bana pes dedirtmiş biridir. Kaldı ki kendisi pes etmemiş idi. Ama onun da aklı hep sonradan gelir benim gibi yerine. Ödüle zaten layıktır ve farkını belli etmiştir. O bir efsanedir :p Hep peki der :) Uyuzdur biraz da. Bütün ödüller onun olsun. Ama bana konulan o okd teşhisine onay verdi ya, onunla tekrar kılıçları çekeceğiz gibi. :angard: Bakalım zaman bizlere neler yapmış :)

Belki de hiç kimse senin gibi dış görünüşe bakıp insanlarla diyalog kurmuyordur.

Sen iyi degilsin gercekten !

Benim saka yaptigimi o cok iyi biliyor,
Senin gibi fesatlar insanlarin arasinin acilmasina sebep oluyor.
Sen ne diye girdin ki araya simdi?

Bi derdin mi var benle?
Varsa Özelden cözelim,
buradan beni hedef gösterip tribünlere oynama.

Sen iyi degilsin gercekten !

Benim saka yaptigimi o cok iyi biliyor,
Senin gibi fesatlar insanlarin arasinin acilmasina sebep oluyor.
Sen ne diye girdin ki araya simdi?

Bi derdin mi var benle?
Varsa Özelden cözelim,
buradan beni hedef gösterip tribünlere oynama.

ay teşhisimide koydu hemen şıp diye zeki bu çok zeki jshagsh
Herkesi kendin gibi görme. :) Şu fesat kelimesi senden başka kimseye yakışmıyor bu forumda.

Bu tırmık varya bu tırmık. :D Bana pes dedirtmiş biridir. Kaldı ki kendisi pes etmemiş idi. Ama onun da aklı hep sonradan gelir benim gibi yerine. Ödüle zaten layıktır ve farkını belli etmiştir. O bir efsanedir :p Hep peki der :) Uyuzdur biraz da. Bütün ödüller onun olsun. Ama bana konulan o okd teşhisine onay verdi ya, onunla tekrar kılıçları çekeceğiz gibi. :angard: Bakalım zaman bizlere neler yapmış :)

Sen benden daha inatciydin niye ben yendim ki acaba .p
Aklim hep basimda benim bi kere, peki guzel bi cevap ayrica, toplum tarafindan kabul gormemis yeterince, trip algilanmis. Mesela biri bana nasilsin dese' normal' demek istiyorum ama kesin buna da bozulurlar xdxd
okb konusundaki dusuncelerimi soyledim zaten. Zaman sadece biraz daha yaslandirdi beni .p

Yunus ne gıcıksın ha bize böyle bir hediye hazırladığını görmedik :D

Tebrikler canım ayrıca hakkediyorsun :p

Ama ben kimseye de hazırlamadım :D
Sen hazırlıyorsun sus haksızsın işte :p

Ayenn öyle canım ya bize hır gür başkasına ödül :p
Hayır çingene diyipte milletin ağzına verme şunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri