Sözlük Tipsiz bir erkeği yakışıklı gösterebilecek detaylar

Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
cene saglam olucak bi kere
espirisi tutacak sevilen bi tip olacak
böyle minnos olsun tipsiz erkek candir

her topalın bir kör alıcısı vardır, derler. çok da şey yapmamak lazım bence.

mercedes e serisinden herhangi bir araba yeterli :karizma:

Para filan malesef ki etken görüyoruz ama hoj deil.
Sempatiktir misal, yanında habire parmak uçlarindaymış gibi yaşarsın hayatı, yüzü deil ruhu eğler seni, sonra aidiye duygusu... yook onu liderlik dersinde şeetmiştik :D

Bunu bilir bunu soylediğimden değil, içimde büyük hissetim.

Ciddi ciddi yeni nesil kızlar tipe bakmıyor zaten. Artık her şey maneviyata odaklanmış durumda.

Tipsiz tipsizdir.Parasi,malı,mülkü sevimli yapmaz.

Teşekkür ederim

Forumsal erkeklerine sormak lazım aslında bu soruyu onlar çok daha iyi bilirler agshjahahajak.

Eğlenceli oluşu çok üst seviyelere getirebilir onu

Zeka, yerinde ve kaliteli espri kabiliyeti, özgüven, kültürel birikim, olgun tavirlar.

Tugce'yle forum disi ilk konusmamizda klasik muhabbetlerden sonra birbirimize fotograf gondermisiz ve ben fotograf attiktan sonra tam 2 gun boyunca bir sey yazmamis hanimefendi.

2. gunun aksami ben "napiyosun" diye tekrar mesaj atmisim, o da "kusura bakma cok yogundum yazamadim, poz vermeyi ogrensen iyisin aslinda" gibi bir sey yazmis. Oyle olmem bebegim fuze at asdfgk

Sanirim o 2 gun boyunca Allahim neler yaratiyosun diyerek kendi guzelligi icin sukur namazlari kildi.

Ha sonrasinda benim kendisini tavlamis olmam bu konuda tavsiye almak yerine tavsiye verecek durumda oldugumu gosterir lakin meslek sirri paylasilir mi??

Ağzı iyi laf yapacak o da herkeste tutmaz bende mesela ldfjvkdf

Güzel seviyoruz ama cirkinler de cok güzel seviyor.

Geri