Sözlük Tipsiz bir erkeği yakışıklı gösterebilecek detaylar

Sözlük
Konu sahibi son olarak 193 gün önce görüldü
Gensler oncelik sac.

Sac yoksa sakal.

Sakal yoksa vucut gelistirme.

Onuda yapamiyosaniz maddiyatiniz guzel olsun. .p

"sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık.
ölüm her şeyi yok edecek. ruhları sevmeyi deneyin."

- v.hugo.

disler kesinlikle guzel olsun
sonra sakal onemli tabi
bunlar yeterli olabilir
hadi kolay gelsn :D

çirkinseniz vücut yapmayın lan. daha da bi apaçiye benziyorsunuz hınnısını :/

kol-saati-ucuz-kamera1.jpg

30110957-simgeler-sakal-ve-b%C4%B1y%C4%B1k-yenilik%C3%A7i-profil-hairstyles.jpg

images

USC50FOC051B021001.jpg

2016-fashion-designer-skinny-font-b-jeans-b-font-font-b-men-b-font-Dark-Blue.jpg

bide bazı insanlarımızın öle olmasını istediği ama nedenini kendilerininde bilmediği "zeki olsun yaaaa"durumları var..
onlarında item ları şu şekilde kombinlenip şans arttırılabilir...

(okuduğunuzu söyleyin , kitabın adı yeter zaten)
OLASILIKSIZ-ADAM-FAWER__29519316_0.jpg

buda (b) planı hobiniz olsun
9e8ebbe6ab8111e3962212949f27db09_8.jpg

jhone lennon gözlüğü , ve facebookdan bulduğunuz çok fazla paylaşılmış (sevişmek için saklanmamız gereken bir dünyada yaşıyoruz) , yada "imagine" (ingilizce söyleyin ama) hayat felsefemi oluşturan albümdür diye vurgulamakdanda kaçınmayın

sık sık dertlerini dinleyin , çok iyi bir dinleyici olun , anlamasanızda olun nasılsa olay kendinizi kandırmak değilmi annem...
96_john-lenno-329_1.jpg

bol şans beyler , asla olduğunuz gibi olmayın tamammı , hep birilerine iyi gözükmek için çabalayın , fikirleri falanda sittir edin , dünya görüşü kimin neyine abi .... olduğunuz gibi sevilmiosanız bu suçu kendinizde arayın tabiki...

yoksa insanlarla iletişim kurmanın en iyi yolunun , insanlara hitap etmek ve samimi olmanızdan geçtiğini falan sanmayın yani...​

Tavrı, karizması.
Ses tonu.
Entelektüel durumu.
Çok arabesk gelmezse- merhameti. Özellikle çocuklarla olan ilişkisi. Merhametli, iyi kalpli bir insandan daha güzel bir şey bilmiyorum.

Tipsiz bir erkek nasıl güzelleşir diye sorsalar; karşısındaki insanların bakması değil, görmesi ile alakalı derdim :)

Tipsiz erkek yok,Bakımsız erkek var ;)

Kadın ruhundan anlıyorsa her zaman bir adım önde olur, zaten sevdirir kendini öyleleri

Geri