kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Biliyorum şimdi yine bazılarınız diyecek ki bu nedir böyle ama olaylar ortada. Avrupa devletleri içinde meydana gelen enerji krizinden bahsediyorum doğalgaz enerji Arz meselesi. Bunun bizimle ne alakası var derseniz şöyle söyleyeyim ben size dünyanın yeraltı rezervleri bakımından en önemli coğrafyaların yanı başında Hatta içindeyiz. Dünyada meydana gelen tüm savaşların asıl sebebi insan hakları falan filan hepsi hikaye tamamen maddi getiriler bakımından, Önemli olan toprakları ele geçirmekten ibarettir. Sanıyor musunuz ki siz Irak'ta veya İran'da Azerbaycan'da olan insanların yaşam hakları yaşam statüleri Batı medeniyetinin umurunda alakası yok. Bugün Avrupa'nın yüz yüze kaldığı Bir tehlike var ki bunun ismi enerji ihtiyacı. Başta ısınma arkasından Sanayi üretimini derinden etkileyen bu sorun sebebiyle Avrupa'yı Önümüzdeki kış sürecinde zor bir sürecin bekleyeceği konuşuluyor. Asıl mesele bu sadece önümüzdeki yıl için geçerli bir şey. Bunun her yıl katlanarak devam edeceğini hesap edersek özellikle yanıbaşımızda olan coğrafyalardaki savaş ve Talan politikasının artarak devam edeceği kaçınılmazdır. Hani bize yıllardır yok belli bir düzeyde olmadığınız için sizi kabul edemiyoruz diyen Avrupa Birliği var ya ne gibi manevralarla Hadi madem diyecekler sabırla bekliyorum. Şimdi bazı angutlar hahaha bu nasıl bir düşünce diyecek biliyorum.. Sebebi de kendi eziklerini ifade etmenin başka bir yolunu bulamadıkları için olacak bunuda biliyorum. Öyle hemen yarın olacak diye bekleyip yarından sonra çıkıp, Bak sen hep böyle saçmalıklar söylüyorsun diyenler olacak. Günlük çizgilerle Kendine önem atfeden zavallılar büyük resmi göremezler. Bunları görmek için Kahin olmaya gerek yok gerçeklere bakıp sadece sonucu tahmin etmekten başka bir şey değil bu. Baltık Pasifik Anlaşması ile 40 milyar euro kaybeden Fransa 3 milyar Euro'luk anlaşma ile Yunanistan'da Yine kan emmeye devam ediyor. Ekonomik olarak kişilik ve karakter olarak çökmüş bir devlete hasta yatağında bile kancasını atmayı çare olarak gören bir zihniyetin hakim olduğu Avrupa böyle bir oluşum işte. Milli teknoloji hamlesi çok daha önemli hale geldi özellikle silah ve ihracat alanında getirisi fazla olan ürünlerin üretim kapasitelerinin artırılması gerekiyor. Batıdan öğrendiğimiz bir kavram varsa bize faydası o olacak o kavram ise şudur= Barışı sağlayabilmek için insan öldüren silahların çok olacak....