Tıpış-tıpış gelecekler aman dikkat.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Biliyorum şimdi yine bazılarınız diyecek ki bu nedir böyle ama olaylar ortada. Avrupa devletleri içinde meydana gelen enerji krizinden bahsediyorum doğalgaz enerji Arz meselesi. Bunun bizimle ne alakası var derseniz şöyle söyleyeyim ben size dünyanın yeraltı rezervleri bakımından en önemli coğrafyaların yanı başında Hatta içindeyiz. Dünyada meydana gelen tüm savaşların asıl sebebi insan hakları falan filan hepsi hikaye tamamen maddi getiriler bakımından, Önemli olan toprakları ele geçirmekten ibarettir. Sanıyor musunuz ki siz Irak'ta veya İran'da Azerbaycan'da olan insanların yaşam hakları yaşam statüleri Batı medeniyetinin umurunda alakası yok. Bugün Avrupa'nın yüz yüze kaldığı Bir tehlike var ki bunun ismi enerji ihtiyacı. Başta ısınma arkasından Sanayi üretimini derinden etkileyen bu sorun sebebiyle Avrupa'yı Önümüzdeki kış sürecinde zor bir sürecin bekleyeceği konuşuluyor. Asıl mesele bu sadece önümüzdeki yıl için geçerli bir şey. Bunun her yıl katlanarak devam edeceğini hesap edersek özellikle yanıbaşımızda olan coğrafyalardaki savaş ve Talan politikasının artarak devam edeceği kaçınılmazdır. Hani bize yıllardır yok belli bir düzeyde olmadığınız için sizi kabul edemiyoruz diyen Avrupa Birliği var ya ne gibi manevralarla Hadi madem diyecekler sabırla bekliyorum. Şimdi bazı angutlar hahaha bu nasıl bir düşünce diyecek biliyorum.. Sebebi de kendi eziklerini ifade etmenin başka bir yolunu bulamadıkları için olacak bunuda biliyorum. Öyle hemen yarın olacak diye bekleyip yarından sonra çıkıp, Bak sen hep böyle saçmalıklar söylüyorsun diyenler olacak. Günlük çizgilerle Kendine önem atfeden zavallılar büyük resmi göremezler. Bunları görmek için Kahin olmaya gerek yok gerçeklere bakıp sadece sonucu tahmin etmekten başka bir şey değil bu. Baltık Pasifik Anlaşması ile 40 milyar euro kaybeden Fransa 3 milyar Euro'luk anlaşma ile Yunanistan'da Yine kan emmeye devam ediyor. Ekonomik olarak kişilik ve karakter olarak çökmüş bir devlete hasta yatağında bile kancasını atmayı çare olarak gören bir zihniyetin hakim olduğu Avrupa böyle bir oluşum işte. Milli teknoloji hamlesi çok daha önemli hale geldi özellikle silah ve ihracat alanında getirisi fazla olan ürünlerin üretim kapasitelerinin artırılması gerekiyor. Batıdan öğrendiğimiz bir kavram varsa bize faydası o olacak o kavram ise şudur= Barışı sağlayabilmek için insan öldüren silahların çok olacak....

sevgili kamil, sayende mağaradan mahalli yaşama geçtiğimizi gün geçtikçe çok daha iyi anlıyorum. lütfedip bu minvalli paylaşımlar yapıyorsun fakat dikkatini çekmek isterim ki;
burada ki abi ve ablaların çoğu hariciye'de yaşıyor ve mevcut ahvali bizim kadar iyi gözlemleyebiliyorlar. cennet vatan türkiye'mizin çocukları olarak ağaç kavuğunda yaşamadığımız ve eğitimse eğitim kültürse kültür'ün memba'ından su içtiğimiz için yine konuya derinlemesine hakimiz.

dünya'mız üzerinde hiç bir dönem olmamıştır ki, güçlü güçsüzü ezebilecek iken ezmeyi versin. tarih güçlüyü ve vahşeti yazar.
tüm avrupa katliamcı, kıyımcı ve talancıdır, keza tanrının kırbacı türk'ler olarak biz de gücümüz yettiğince öyleyiz. umarım daha da güçlenir ve yayılmaya devam edebiliriz.
yunanistan'nın kanı daha çok emilir, hiçbir vasfı olmayan ülkeden başka ne olacaktı ki? ancak ara sıra parlemento'nun önünde protesto etmeyi ve devlet bize baksın diyerek yan gelip yatmayı bilirler.

avrupa birliği bizi almaz, o göt onlarda yok! devasa bir nüfusa sahibiz ve çok endişeliler. askeri olarak da zaten siler süpürürüz.
yani bir de şey düşün seni niye istesinler?

senden örnek alıp devlet sırrı edasında söylevlerde bulundum, umarım kusura bakmazsın rol çalmak niyetinde değilim..
hürmetler..kAlp

yine büyük oyunu görmüşsün reis

ayağa kalktım ellerimi kullanmadan alkışlıyorum seni

sevgili kamil, sayende mağaradan mahalli yaşama geçtiğimizi gün geçtikçe çok daha iyi anlıyorum. lütfedip bu minvalli paylaşımlar yapıyorsun fakat dikkatini çekmek isterim ki;
burada ki abi ve ablaların çoğu hariciye'de yaşıyor ve mevcut ahvali bizim kadar iyi gözlemleyebiliyorlar. cennet vatan türkiye'mizin çocukları olarak ağaç kavuğunda yaşamadığımız ve eğitimse eğitim kültürse kültür'ün memba'ından su içtiğimiz için yine konuya derinlemesine hakimiz.

dünya'mız üzerinde hiç bir dönem olmamıştır ki, güçlü güçsüzü ezebilecek iken ezmeyi versin. tarih güçlüyü ve vahşeti yazar.
tüm avrupa katliamcı, kıyımcı ve talancıdır, keza tanrının kırbacı türk'ler olarak biz de gücümüz yettiğince öyleyiz. umarım daha da güçlenir ve yayılmaya devam edebiliriz.
yunanistan'nın kanı daha çok emilir, hiçbir vasfı olmayan ülkeden başka ne olacaktı ki? ancak ara sıra parlemento'nun önünde protesto etmeyi ve devlet bize baksın diyerek yan gelip yatmayı bilirler.

avrupa birliği bizi almaz, o göt onlarda yok! devasa bir nüfusa sahibiz ve çok endişeliler. askeri olarak da zaten siler süpürürüz.
yani bir de şey düşün seni niye istesinler?

senden örnek alıp devlet sırrı edasında söylevlerde bulundum, umarım kusura bakmazsın rol çalmak niyetinde değilim..
hürmetler..kAlp
Dediğin konulara tamamen katılıyorum ancak benim orada vurgulamak istediğim bazı kendini okumuş kültürlü Sayan Türkiye içinde yaşayıp Türk'e acıyarak bakan Zavallı tipleri kastettim Ben hani yok Biz bir şey yapamayız yapsak da çakmasını yaparız falan filan diyenler var ya onlara.

Sayın Kamil0920, siz hiç merak etmeyin. Gelecekleri varsa görecekleri de var alimallah!

Konya'daki gizli teknoloji üssümüz 42. Bölgede üretilmiş olan Tankopterlerimiz sayesinde mel'un Öropalı düşmanlarımıza göz açtırmayacağız biiznillah.

1.jpg

Okumadan önce yorumlara bakıyorum artık kamil basliklarinda. Böylece beni hayal kırıklığına uğratmadığını anlıyor ve gözümü yormuyorum.

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: glu
Sayın Kamil0920, siz hiç merak etmeyin. Gelecekleri varsa görecekleri de var alimallah!

Konya'daki gizli teknoloji üssümüz 42. Bölgede üretilmiş olan Tankopterlerimiz sayesinde mel'un Öropalı düşmanlarımıza göz açtırmayacağız biiznillah.

Ekli dosyayı görüntüle 44830
Ucuna taramalı da bağlamışlar. Taraya taraya gider.

Zamanında yaşamış olduğum bir olaydan dolayı benim için tekrar yürüyemez dediler bugün halı sahada maçlar yaparak cevap veriyorum. Yine o zavallılar benim için bir daha konuşamaz dediler Ben Bodrum gibi bir yerde 7 yıl boyunca bir mağazada satış danışmanlığı yaptım. Öldü diye Mezarım kazılmıştı, Ben Kazadan sonra E-a2 ehliyet aldım, emar merkezinin hasta servis şoförlüğünü yaptım, silahlı özel güvenlik belgesi aldım. Bodrum'da bir Gross markette güvenlik görevlisi oldum. Velhasıl kelam çok zeki arkadaşlar bende kapak çok hangisini isterseniz ona göre veririm size uygun olanı Tabii ki muhtelif ebatlarda insan tanıma şansım oldu kalibresine göre muhatap olurum Onun için kaale almadıklarım sanmasın ki yaptıkları yorumlarla gözde batma çabaları boşa gitti.

Avrupa her şeyiyle oturmuş bir medeniyet. Biz gelişen ve yenilenen ve yeniliklere açık bir toplumuz. Bu nedenle daha çevik ve daha esnek olabiliyoruz. Önümüzde büyük bir potansiyel var. Arada elbet te kayıplar da veriyoruz.

Mücadelesiz başarı olmaz.
Kayıpsız zafer olmaz.
Hedefsiz yola çıkılmaz.
İnançsız da mücadele edilmez.

Hayat zaten bir mücadeleden ibaret. Her varlık, varlığını sürdürebilmek için mücadele eder. Bu kural kuruluş ve devletler için de geçerli. Varlığını sürdürememiş bir devlet örneği vereyim : "Yugoslavya".
Varlığını yakın bir zamanda yitirecek başka bir devlet örneği vereyim : "Suriye".

Biz de bir zamanlar "Bosporus'taki hasta adam"dık. Bu ünvanımızı 1940-1950 li yıllarda aldık ve 1990-2000 li yıllara kadar sürdürdük. (bazılarının özlediği yıllar)

Geri