Ocean
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugercekmi
Hadron çarpıştırıcısını çarpışan araba zannederler. Onu geçtim, normal sosyolojiye dair bir kaç video izleseler bari diyorum en sosyolojik izledikleri Kısmetse Olur: Kerkinmenin Gücü isimli program.Hayır ne izlemelerini bekliyorsunuz a1k büyük hadron çarpıştırmasını mı? tiktok da takılıyorsa tabi ki bunu izleyecekler. Zaten bunun için oradalar neye şaşırıyorsunuz? Zaten platform kullanılmaya başladığından beri pejmürde ya da alt kesim insanın kullandığı bir fırsat aracı..Aralarında düzgün içeriklerde var ama reklam amaçlı %20-30 luk kesim..
Geri kalan herkes fenomen olmak ya da sanal dilencilik için orada. Çin menşeyli hangi uygulamanın insanlığa bir şey kattığını gördünüz a1k bu zamana kadar.
İnsanlar orada acizlikleri , yoksullukları ve gariplikleri ile mutlu mesut para kazanıyorlar işte...
Değer ama onca rezaleti izliyoruz hep..İzleyiciler arasında ben de vardım, hatta @Yabani bile izlemiş olabilir.
Yıldız Tilbe/Sana DeğerDeğer ama onca rezaleti izliyoruz hep..