Tiktok'ta yayın açan koyunu 12 bin kişinin izlemesi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
videonun sonlarına doğru rekor kırarak 30 bin'e çıkmış ama çok da şaşırmadım, bizde oy kullanabilenleri de var.

Koyunu koyunlar izlemis.Gecenler de canli izledigim ve gayet yararli buldugum,Cuneyt Ozdemir'in kanalindaki Agnotizm ve Tanri kavramli yayini bile 12 bin kisi izlemiyordu.Ulkemiz milletinin minimalist tablosu...

Acınası haldeyiz gerçekten. İnsanlar dönülmez bir yola girdi kaosa sürükleniyoruz

milyonlarca koyunun bir kişiyi izlemesi de tuhaf öyle değil mi ? o da tuhaf, bu da tuhaf.

tiktok kullananlar da koyun
hayvancağız yabancılık çekmemiş ne kadar da relax sjsjjs

Hayır ne izlemelerini bekliyorsunuz a1k büyük hadron çarpıştırmasını mı? tiktok da takılıyorsa tabi ki bunu izleyecekler. Zaten bunun için oradalar neye şaşırıyorsunuz? Zaten platform kullanılmaya başladığından beri pejmürde ya da alt kesim insanın kullandığı bir fırsat aracı..Aralarında düzgün içeriklerde var ama reklam amaçlı %20-30 luk kesim..
Geri kalan herkes fenomen olmak ya da sanal dilencilik için orada. Çin menşeyli hangi uygulamanın insanlığa bir şey kattığını gördünüz a1k bu zamana kadar.
İnsanlar orada acizlikleri , yoksullukları ve gariplikleri ile mutlu mesut para kazanıyorlar işte...

Hayır ne izlemelerini bekliyorsunuz a1k büyük hadron çarpıştırmasını mı? tiktok da takılıyorsa tabi ki bunu izleyecekler. Zaten bunun için oradalar neye şaşırıyorsunuz? Zaten platform kullanılmaya başladığından beri pejmürde ya da alt kesim insanın kullandığı bir fırsat aracı..Aralarında düzgün içeriklerde var ama reklam amaçlı %20-30 luk kesim..
Geri kalan herkes fenomen olmak ya da sanal dilencilik için orada. Çin menşeyli hangi uygulamanın insanlığa bir şey kattığını gördünüz a1k bu zamana kadar.
İnsanlar orada acizlikleri , yoksullukları ve gariplikleri ile mutlu mesut para kazanıyorlar işte...
Hadron çarpıştırıcısını çarpışan araba zannederler. Onu geçtim, normal sosyolojiye dair bir kaç video izleseler bari diyorum en sosyolojik izledikleri Kısmetse Olur: Kerkinmenin Gücü isimli program.

Çok büyük beklentilerim yok zaten.

Gece uykuya dalmak icin koyun sayanlar, durumu yadirgamislar.

Tiktok kullanan insanlarla iletişim dahi kuramıyorum.

Asıl koyun belli oluyor zaten..

Tiktok açıp forumu canlı yayınla izletme fikri çık aklımdan…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri