TikTok!

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Ya lütfen kizmayin ama aklı başında insanların tiktok izlemesi bana çok tuhaf geliyor :emoji_shrug:

Aze'cigim kızmazsa bende aynı fikirdeyim bı kaç ay takıldım soluğu piskiyatrda aldım kjkhhkg
yavruşummm kızmak değil ya aşk olsun ama şu var siz sadece elbette gündemdeki durumlara göre değerlendiriyorsunuz
dediğim gibi ben yeri geldiğinde google yerine kullanıyorum, bir ürünü kullanmak için bile bir sürü video yorum görebiliyorsun tarafsız şekilde.
Ha saçma sapan şeyler için para isteyenler var elbette ama ben canlı yayınlara pek takılmıyorum ama girince elbette saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya yalan yok.

Nihan fit diye bir kadin var beni blokladi mesela laf soktugum icin..... is kadiniyim diye dolaniyor.....asansore giris cikis yuyurus videolari koyup kiskanmayin diyor....

yavruşummm kızmak değil ya aşk olsun ama şu var siz sadece elbette gündemdeki durumlara göre değerlendiriyorsunuz
dediğim gibi ben yeri geldiğinde google yerine kullanıyorum, bir ürünü kullanmak için bile bir sürü video yorum görebiliyorsun tarafsız şekilde.
Ha saçma sapan şeyler için para isteyenler var elbette ama ben canlı yayınlara pek takılmıyorum ama girince elbette saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya yalan yok.
Takılıyoruz aşko elbette nasıl ve hangi niyetle kullandığına bağlı

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Bir salın da neler izliyormuş görelim diyesim geldi :liv:

Bu arada bu kadar elit bir tiktok karşıtlığı varken forum yönetimini eleştirmeyelim mi ? Neden tiktok videoları direk izlenebiliyor forumda ama youtube shortsları link olarak çıkıyor ?

Bu arada su hesaptaki adam karisina cicek gibi bakiyor her gun kadinin sevgi ile iylesme asamalari mutlu ediyor beni. Para atiyorlarsa bu adama atsinlar tedavisi cok pahali ve uzun bir surec.

1000152088.jpg

Geri