2/3 yıl önce kullanıyordum baktım evden kaçacam kapattım..xfxfxfxx
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akli basinda insanin forumda ne isi varYa lütfen kizmayin ama aklı başında insanların tiktok izlemesi bana çok tuhaf geliyor![]()
Ya w hanimcim Allah aşkına iki kaos ve yazıdan ibaret burasi kimse canli yayin açıp al.meme eğer para atarsan ikinci meme de yolda demiyor:pAkli basinda insanin forumda ne isi varburadaki herkesin bi tahtasi eksik
memeleri biz izlemiyoz.... @HosgeldinHarunAbi izliyorum dedi ama popo sallayanları.......Ya w hanimcim Allah aşkına iki kaos ve yazıdan ibaret burasi kimse canli yayin açıp al.meme eğer para atarsan ikinci meme de yolda demiyor:p
Aze'cigim kızmazsa bende aynı fikirdeyim bı kaç ay takıldım soluğu piskiyatrda aldım kjkhhkgYa lütfen kizmayin ama aklı başında insanların tiktok izlemesi bana çok tuhaf geliyor![]()
Ya ama o tur seyler her uygulamada var, acmaya yeltendiyse kimse durduramaz artik....para atanlarin salakligi iste.Ya w hanimcim Allah aşkına iki kaos ve yazıdan ibaret burasi kimse canli yayin açıp al.meme eğer para atarsan ikinci meme de yolda demiyor:p
Ben sadece haberlerde okuyorum çünkü tiktokta yokum )Ya ama o tur seyler her uygulamada var, acmaya yeltendiyse kimse durduramaz artik....para atanlarin salakligi iste.
yavruşummm kızmak değil ya aşk olsun ama şu var siz sadece elbette gündemdeki durumlara göre değerlendiriyorsunuzAze'cigim kızmazsa bende aynı fikirdeyim bı kaç ay takıldım soluğu piskiyatrda aldım kjkhhkg
Cidden yaa gördükçe ülkede ne kadar keriz varmış diyorum kjkhkhYa ama o tur seyler her uygulamada var, acmaya yeltendiyse kimse durduramaz artik....para atanlarin salakligi iste.
Takılıyoruz aşko elbette nasıl ve hangi niyetle kullandığına bağlıyavruşummm kızmak değil ya aşk olsun ama şu var siz sadece elbette gündemdeki durumlara göre değerlendiriyorsunuz
dediğim gibi ben yeri geldiğinde google yerine kullanıyorum, bir ürünü kullanmak için bile bir sürü video yorum görebiliyorsun tarafsız şekilde.
Ha saçma sapan şeyler için para isteyenler var elbette ama ben canlı yayınlara pek takılmıyorum ama girince elbette saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya yalan yok.
bu mu w hanımcım....Nihan fit diye bir kadin var beni blokladi mesela laf soktugum icin..... is kadiniyim diye dolaniyor.....asansore giris cikis yuyurus videolari koyup kiskanmayin diyor....
bu mu w hanımcım....
yürüyor hala bıraktığın gibi sjadflkdf