The Lord of the Rings: The Rings of Power

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
neden film serisini dizi haline getiriyorlar :( ya neden boyle bisi yaptilar? ne gerek vardi?

üyelik açtım.sanırım 6 kullanıcıya kadar destekliyor buda baya iyi.ayrıca 1 günde kargo teslimat veriyor.baya iyi
Tamam şifreyi alırım senden ahahha. En son Aze'nin şifreyi kullandık :)
6 kullanıcı güzel, hayırlı olsun kardeşim.

neden film serisini dizi haline getiriyorlar :( ya neden boyle bisi yaptilar? ne gerek vardi?
film serilerinin dizi haline gelmesini bende sevmiyorum ama bu yüzüğün doğuşunu anlatıyor sanırım ve nasıl evrildiğini,sinema heyecanını bitiren bir oluşum bu digital platformlar.hele hbo max avrupaya yayılınca sinemaya kimse gitmez.ilk sezon için 500 milyon dolara yakın para harcanmış belki de geçmiş.açıkçası dizi olmasını konusunda birşey diyemiyorum ama bir heyecan duyuyorum merakla bekliyorum.ilk defa bir digital platform alabilirim.sonuçta netten de izliyoruz ama ne bilim.

film serilerinin dizi haline gelmesini bende sevmiyorum ama bu yüzüğün doğuşunu anlatıyor sanırım ve nasıl evrildiğini,sinema heyecanını bitiren bir oluşum bu digital platformlar.hele hbo max avrupaya yayılınca sinemaya kimse gitmez.ilk sezon için 500 milyon dolara yakın para harcanmış belki de geçmiş.açıkçası dizi olmasını konusunda birşey diyemiyorum ama bir heyecan duyuyorum merakla bekliyorum.ilk defa bir digital platform alabilirim.sonuçta netten de izliyoruz ama ne bilim.

Film serisi değil bu, daha öncesi, başlangıç serüveni. Önceki çağ anlatılıyor.
game of thrones'un targaryen sulalesinin gecmisini ve tarihini dizi haline getirmesi gibi yani. ozaman farkli tabi..

2 eylüldeymiş ben bi merak ettim :) the wheel of time için prime almıştım tekrar başlasın bi görelim bakalımm

game of thrones'un targaryen sulalesinin gecmisini ve tarihini dizi haline getirmesi gibi yani. ozaman farkli tabi..
evet fakat game of thrones için ayrı ayrı 10 spinn-of dizi yapılıyor.digital platformlar bu tip yüksek bütçeli diziler sayesinde sinemayı bitirdi.

Siz torrentçiler ne anlarsınız bizim halimizden :P

siyahi cüce ve elf. bir iki de eşcinsel hobbit sıkıştırın tam netflixlik olsun.

Dizisini merakla bekliyoruz.

maden sjw işlerine girdiniz, dizide neden yozgatlı yok? yozgatlılar bu ülkenin zencileridir.

2 eylül'e kadar filmlerini bir tur daha dönecek gücü kuvveti bana bahşet allahım, amin.

Geri