Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üyelik açtım.sanırım 6 kullanıcıya kadar destekliyor buda baya iyi.ayrıca 1 günde kargo teslimat veriyor.baya iyiMuhtemelen zam gelir dizi yaklaştığı zaman, şimdi almak mantıklı aslında.
Tamam şifreyi alırım senden ahahha. En son Aze'nin şifreyi kullandıküyelik açtım.sanırım 6 kullanıcıya kadar destekliyor buda baya iyi.ayrıca 1 günde kargo teslimat veriyor.baya iyi
film serilerinin dizi haline gelmesini bende sevmiyorum ama bu yüzüğün doğuşunu anlatıyor sanırım ve nasıl evrildiğini,sinema heyecanını bitiren bir oluşum bu digital platformlar.hele hbo max avrupaya yayılınca sinemaya kimse gitmez.ilk sezon için 500 milyon dolara yakın para harcanmış belki de geçmiş.açıkçası dizi olmasını konusunda birşey diyemiyorum ama bir heyecan duyuyorum merakla bekliyorum.ilk defa bir digital platform alabilirim.sonuçta netten de izliyoruz ama ne bilim.neden film serisini dizi haline getiriyorlarya neden boyle bisi yaptilar? ne gerek vardi?
Film serisi değil bu, daha öncesi, başlangıç serüveni. Önceki çağ anlatılıyor.neden film serisini dizi haline getiriyorlarya neden boyle bisi yaptilar? ne gerek vardi?
valla torrent de var aslında hala kararsızım bakalım.Tamam şifreyi alırım senden ahahha. En son Aze'nin şifreyi kullandık
6 kullanıcı güzel, hayırlı olsun kardeşim.
film serilerinin dizi haline gelmesini bende sevmiyorum ama bu yüzüğün doğuşunu anlatıyor sanırım ve nasıl evrildiğini,sinema heyecanını bitiren bir oluşum bu digital platformlar.hele hbo max avrupaya yayılınca sinemaya kimse gitmez.ilk sezon için 500 milyon dolara yakın para harcanmış belki de geçmiş.açıkçası dizi olmasını konusunda birşey diyemiyorum ama bir heyecan duyuyorum merakla bekliyorum.ilk defa bir digital platform alabilirim.sonuçta netten de izliyoruz ama ne bilim.
game of thrones'un targaryen sulalesinin gecmisini ve tarihini dizi haline getirmesi gibi yani. ozaman farkli tabi..Film serisi değil bu, daha öncesi, başlangıç serüveni. Önceki çağ anlatılıyor.
evet fakat game of thrones için ayrı ayrı 10 spinn-of dizi yapılıyor.digital platformlar bu tip yüksek bütçeli diziler sayesinde sinemayı bitirdi.game of thrones'un targaryen sulalesinin gecmisini ve tarihini dizi haline getirmesi gibi yani. ozaman farkli tabi..
aha Ponyo Prime2 eylüldeymiş ben bi merak ettimthe wheel of time için prime almıştım tekrar başlasın bi görelim bakalımm
aha trip : ))))) biz özgür internet seviyoruzSiz torrentçiler ne anlarsınız bizim halimizden![]()