The Lord of the Rings: The Rings of Power / Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
galadriel görücez diye dizi izliyoruz iyi mi
o değilde yıllar önce yüzüklerin efendisi oyununda iki büyü yapıp ters düz yapan biri vardı
o bu mu diye niyeyse aklıma geldi.

bunlar her sahnede birbirlerine aşk dolu bakıyorlar. netflix yapımı olsa kesin seviştirirlerdi bunları.

Konuya yazmıştım, yorumum silinmiş.. Şimdi ise tekrar yorum yazmaya üşeniyorum ve yönetimi kınıyorum.

Ben iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ve başıma bir iş gelmeyecekse beğendiğimi dile getirmek istiyorum. Çünkü aynı muamele The Hobbitse de yapıldı. Evet, Lotr 2000 lerdeki gibi asla olmayacak. Aynı oyuncularla, aynı ekipmanlarla yine çekilse yine de o hazzı alamayacağız. Konu biraz da insan olmakla ve zamanın acımasızlığıyla ilişkili. Yakşamlar...

ben iyi bir insanım ve spoiler vermicem. aranızda izlemeyen sevdiğim üyeler var. saygım sonsuz... genel olarak toparlayacakları en iyi şekilde toparlayıp sezon finaline girdiklerini düşünüyorum. ikinci sezonla arası çok uzun olmasın, 3 yaşındaki anılarını hatırlayan biri olarak dün izlediğimi unuttuğum için tekrar tekrar yormasınlar beni. ah galadriel... neyse susuyorum.

bunlar her sahnede birbirlerine aşk dolu bakıyorlar. netflix yapımı olsa kesin seviştirirlerdi bunları.

belki de sevişiyorlardır bilemeyiz ki, dağda tenha yer çoktur şimdi ölü noktalarda yarınlar yok gibi yiyişiyor olabilirler, cüce daha aktif duruyor elf arkadaş pasif gibi bilemedim tam.

Shhshsshshshahahaha bune olum lan

O degilde suda yansima olayina düştüm

filmler ve filimler kanalını bilmeyenler için uyarıyı koyayım. küfürlü.

Geri