The Lord of the Rings: The Rings of Power / Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
elfleri sivri kulaklı insan yapmışlar. asalet sıfırlanmış. en ekabir olanları anca kurumsal şirket yöneticisi tadında.

galadriel sürekli sinirli. o yüzden en asil o görünüyor. öyle asil ki entarisi ıslansa da cicikleri belli olmuyor.

hobbitlerin köyü cingen obasıyla hippi komünü karışımı bir yer. ne yer, ne içerler, o bile belli değil.

insanların alayı sefalet içinde. orta dünya'da değil 3. dünya'da yaşıyor gibiler.

cüceler gereksizlik abidesi. ortamları da "dönüş yok" filmindeki bara benziyor.

kadınlar hep çok güçlü. biracial kidi olan single mom ork kesiyor, galadriel herkese racon kesiyor, durin'in hanımı kocasına köpek çekiyor.

destansı hikaye bu şekilde bok edilmemeliydi, beğenmedim. ileride beğeneceğim bölümler/sezonlar olacaktır ama bu giriş hayalkırıklığı oldu.
Msllh izlemissin

aylardır bekliyorum, kaçıramazdım. hatta bunun için amazon prime 30 günlük ücretsiz denemesinden faydalandım... bölümler biter bitmez hemen ımdb'ye vardım, jeff bezos'un kel kafasına vurur, pitozisli gözüne sokar gibi 1 yıldızı verdim. ama sonra üzüldüm de. nereden baksan, ortada emek var. emeğe saygı. gençlere fırsat tanımak lazım.

sonuç olarak, dizinin diğer bölümlerini de seyredeceğim. çünkü eminim ki ileride galadriel ve disa'yı seviştirecekler. o sahneyi kaçırmak istemiyorum...

Fragmanından ilk 15 saniye gösterdiklerinde analizci youtuber tayfa bile " ıyyy bok gibi " diyorlardı.Sonra 1 dakikalık bölümü gösterdiler " wuaoowww" yapmaya başladılar.Umarım aynı paradoks ilerki bölümlerin durumuna göre yaşanmaz :D

fanlar dakika dakika analiz ediyor..... ya işsiz misiniz kardeşim düz dizi olarak izleyin gidin işte...... yok galadriel okyanusu yüzerek geçmiş..... ne geçmesi 2 dk sonra mülteci botuna bindi..... psinoza üstü ıslanmış memeleri belli olmuyor demiş..... evet ona ben de dikkat etmiştim..... ama belki elf hanımlarının memeleri yoktur biliyo musunuz olup olmadığı...... sevişme sahnesi olursa belki öğreniriz.....

aylardır bekliyorum, kaçıramazdım. hatta bunun için amazon prime 30 günlük ücretsiz denemesinden faydalandım... bölümler biter bitmez hemen ımdb'ye vardım, jeff bezos'un kel kafasına vurur, pitozisli gözüne sokar gibi 1 yıldızı verdim. ama sonra üzüldüm de. nereden baksan, ortada emek var. emeğe saygı. gençlere fırsat tanımak lazım.

sonuç olarak, dizinin diğer bölümlerini de seyredeceğim. çünkü eminim ki ileride galadriel ve disa'yı seviştirecekler. o sahneyi kaçırmak istemiyorum...
Nasil oldu bana haber et.

valahi merak ettim ya izlicem melkor den falan bahsediyorlarmı acaba morgoth veya diger adıyla

o son bölümlerde orklu bir sahne vardı
resident evil sahnesinden kaçmış gibi hareket ediyordu eleman
bana garip geldi
galadriel görücez diye yine kitlediler bence.

valahi merak ettim ya izlicem melkor den falan bahsediyorlarmı acaba morgoth veya diger adıyla

ne taktın melkor'a ya. ikinci çağdan giriş yaptılar. melkoru dünyanın dışına eli kolu bağlı hapsettiğimiz zamandan. anlayacağın şekilde melkordan sonra ki en kötü yaratığımız sauron'un annatar olarak boy gösterip yüzüklerin yapılacağı ilk zamandan başladı...

inanılmaz sıkıcı gidiyor dizi. sırf görselliği gözümüze sokmak için uzun uzun tutmuşlar. galadrieli öyle bi gösteriyorlar ki sanırsınız yüzüğü o yok etti. hatta amazona kalsa kesin yüzüğü galadriel yok etti. allah belanızı versin sermayenize ... sizin... kargocu burjuva g.tu git aşk dizisi çek.

ben en cok tom bombadili gormek istiyorum koskoca evrende en muamma karakter odur. Adam arda yaratilmadan once bile vardı. Henuz baslamadim ama zaten buyuk bir beklentim yok. Kitapları ile yetinicez bir de ilk 3 filmi ile...

Nedir bu gençler pre-frodo dönem mi. Galadrielin çocukluğu mu. hikâye iyi anlatılmıyosa epik mepik bu saatten sonra kesmez insanları söyliyim size.

Nedir bu gençler pre-frodo dönem mi. Galadrielin çocukluğu mu. hikâye iyi anlatılmıyosa epik mepik bu saatten sonra kesmez insanları söyliyim size.
Aga zaten izleyeceksen ilk 3 filmde ki epic'liği bekleme yada kitaplarında ki savaslari buyuk fight'ları
Filmin evveliyatini anlatiyor.

abi galadrielin çocukluğu 10 dakika falan sürüyor..... geri kalanı üniversiteden yeni mezun iş arayan hali olarak devam ediyor.....

bu arada göktaşından çıkan adam sauronun reenkarnesi dimi...... göktaşı düşerken elflerin içine bi titreme geldi çünkü......

Valla ben "seni bulacam oğlum" isimli filmi izledim. On uzerinden bir vermiş insanlar. Ben kahkahalarla izledim. Tam benim mizah anlayışımı yakalamış adamlar.

ben en cok tom bombadili gormek istiyorum koskoca evrende en muamma karakter odur. Adam arda yaratilmadan once bile vardı. Henuz baslamadim ama zaten buyuk bir beklentim yok. Kitapları ile yetinicez bir de ilk 3 filmi ile...

tom bombadil kitaplarda dahi doğru düzgün tasvir edilmiyor yahu. adının sanının geçtiği yer de 3.çağ zaten, geç onu bekleme diyeceğim ama bi bakarsın amazon transeksüel bir bombadil çıkarır önümüze...

Geri