The Last of Us

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İzlediğimiz dizilerin çoğu hbo nun onu direkt izleyeceğimi bir platform yok mu acaba onun yüzünden bir sürü yeri satın alıyoz
Bilmiyorum ki. Ben internetten izlemeyi hiç sevmiyorum ama. Alistirdi bu platformlar rahatlığa. Mesela house of the dragon hala izlemedim.

ikinci bölümde verdiği gerilim çok güzeldi, diken üstünde izledim...... oynunu falan oynadığım yok bu arada...... düz dizi olarak izliyorum...... ama bu oynunu oynayanlar var ya bu oynunu oynayanlar...... kardeşim bi çıkın da izleyelim ya lütfen bi susun artık....... yok 2. bölümdeki çakmak çakma sahnesindeki çakmak bilmem ne oyunundaki çakmakmış......... saniye saniye analiz ediyo ruh hastaları...... xboxçılar geçen sene halo dizisini izlerken bu kadar abartmadılar........ bunlar bi susmuyo....... çıkın şurdan bi......

walking dead'in dedem gibi yürüyen aptal zombilerine bakıyorsun bir de bunlara.

ben bir şeyleri sahiplenmeyi severim ama dizinin oyununu oynayıp, her yerde bilmişlik yapanlar yüzünden sinirleniyorum. çok bilmişler gibi her şeyi yazıyorlar. siz oyun oynadınız diye biz niye dizi izleme keyfimizden olalım? döverim hepinizi. ayağınızı denk alın, enfekte olasıcalar… diziyi de sevdim, hiçbir fikrim olmadığı için kafam rahat izliyorum EVET OYUNUNU OYNAMADIĞIM HALDE sevdim, kudurun. müzikleri <3

edit: @Oggy yorumunu okumadan yazmışım görsem +8337383929271919 derdim… <3

ya analiz edilecekse joel rolündeki adamın yakışıklılığını analiz edelim....... saçına beyazlatma efekti verince de bi başka olmuş....... allahtan bu bitince mandalorianın yeni sezonu başlıyo ordan devam........ :emoji_nerd:

ya analiz edilecekse joel rolündeki adamın yakışıklılığını analiz edelim....... saçına beyazlatma efekti verince de bi başka olmuş....... allahtan bu bitince mandalorianın yeni sezonu başlıyo ordan devam........ :emoji_nerd:
kask içindeki o değilmiş. zaten bir iki kere gördük adamı.

"The Last of Us" 2. Sezon Onayını Aldı!

HBO'nun “The Last of Us” dizisi 2. Sezonu için resmi olarak anlaşma yeniledi!

HBO yaptığı açıklamada, "The Last of Us"ın 2. sezonu için resmi olarak anlaşmaya varıldığını duyurdu. ABD’de 22 milyon izleyici tarafından izlenen ve kısa sürede sosyal medyada ilgi çekici bir konu haline gelen dizi, yükselişine hız kesmeden devam ediyor.

Duyurunun ardından, dizi yapımcıları ve Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann bir tweet ile tıpkı şovun ilk sezonunun orijinale dayandığı gibi, ikinci sezonun da "The Last of Us: Part 2" oyununu takip edeceğini doğruladı.

"The Last of Us"ın yalnızca iki bölümünün yayınlanmasına rağmen, ikinci sezon duyurusunun yankıları da hala devam ediyor.

ilk 2 bölümüyle beni benden almıştı bugün 3 bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum

Hangi gün yayınlanıyordu 3 geldi mi

2 amca kim
Beni çok sarmadı sanki ya.. ya da havamda mi değildim acaba.

Şimdi bana bir blutv mi ne ondan lazım. Ne kadar bu zıkkım?

Geri