The Last of Us

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Hepsiburada üyeliği aliyosun 10₺ sanırım beleşe geliyor blu TV.
Bu arada netflixten mail gelmiş. 130 olarak güncellenecekmis fiyat. Yuh ama ya yuh.

Belki bu tarzı sevmiyor olabilirsin ben 11 sezon twd izledim sarıyor bende
Ben de izledim ve beğenmiştim onu. Spoiler olacak ama Glenn öldükten sonra küfür edip ağlayıp bıraktım diziyi sjxjs cok sinirim bozulmustu

izlemedim oynamadım
biraz daha bölümler biriksin izliyim

çok duygusal bir bölümdü :emoji_sweat: oyun tarafında yarım kalan bir hikayeyi dizide anlatmışlar sanırım bu bölümde. çok bilmiş oyuncu yorumlarına denk geldim de oradan biliyorum. insanlığımdan spoiler olmaması için daha fazla yorum yapamıcam.:emoji_sweat::emoji_shaved_ice::emoji_rainbow::emoji_two_hearts:

Pardon muhabbetinizi bölüyorum ama bu hızlı zombili bi dizi mi. Hızlı zombi sevmiyorum.

Hangi platformda oynayacak. Ben çok seviyom böyle zombi felan. Etkileniyorum

İbne guzellemesi yapacağız diye 3. bölüm hiç edilmenin koşesinden dönsede, genel olarak başarılı ilerliyor.

Umarım sonu, netflix'in gay ve lez'o güzellemesi dolu iğrenc pedofili göndermeleri içeren dizi yada filmlerine benzemez.

3. bölüm biraz erken yayınladılar. biraz yoğun tempo başlayıp sonrasında 6.7. bölümde bu bölümde yayınlasalardı daha iyi olurdu.
kötü bölüm değil bence, gerekli olan bir bölümdü fakat zaten tempo düşükken iyice düşürdüler.

felaketler arasına denk geldiği için biraz yorumsuz kalmış buralar. gay dayılardan sonra düşüşe geçmiş hissi veriyor bana dizi. bir tık baygınlaşmış gibi geliyor ama bir yandan da duyguları çok güzel yansıttığı için ve ben bir duygusal top olduğum için bazı sahneleri ağlayarak izliyorum.-6. bölümde baya ağlamış olabilirim- diziye ağlarken ülkeye ağlıyor da olabilirim tabii bilmiyorum. dizinin şu ana kadar en sevdiğim yanı da hem kendi müzikleri hem de seçtikleri şarkılar... gözümü kapatıp sadece müziklere odaklansam bile yeter şu aşamada. bi de arada ellie'nin kaşlarını uzatasım geliyor, tutuyorum kendimi. <3 iyi geceler.

Geri