The Last of Us

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
felaketler arasına denk geldiği için biraz yorumsuz kalmış buralar. gay dayılardan sonra düşüşe geçmiş hissi veriyor bana dizi. bir tık baygınlaşmış gibi geliyor ama bir yandan da duyguları çok güzel yansıttığı için ve ben bir duygusal top olduğum için bazı sahneleri ağlayarak izliyorum.-6. bölümde baya ağlamış olabilirim- diziye ağlarken ülkeye ağlıyor da olabilirim tabii bilmiyorum. dizinin şu ana kadar en sevdiğim yanı da hem kendi müzikleri hem de seçtikleri şarkılar... gözümü kapatıp sadece müziklere odaklansam bile yeter şu aşamada. bi de arada ellie'nin kaşlarını uzatasım geliyor, tutuyorum kendimi. <3 iyi geceler.
Son bölümün bitiş müziği çok güzeldi bugün paylaştım. Ben de bugün ağlamış olabilirim biraz…

Son bölümün bitiş müziği çok güzeldi bugün paylaştım. Ben de bugün ağlamış olabilirim biraz…
kahpe emily'den sonra böyle bir diziye geçmek bizi mental olarak duygusallaştırdı... çok tatlıyız, ben de seni öpeyim mi? sjhhs. (dur bi şey deme)

sanırım önce oyunu oynamak gerekiyordu.
kötü değil ama farklı bir beklenti içindeydim, zombiler falan olunca. sürekli aksiyon, heyecan olacak sandım dı. ama bu bildiğin "kaybedenler kulübü 2" gibi bir yol filmi. ha bu çeşit filmleri de severim ama bunu beklemediğim için biraz modum düştü. neyse sessiz sakin izledik bitirdik

beklentiyi çok yüksek tuttuk sanırım.

Geri