The Heirs -The Inheritors First / 상속자들 (2013)

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 2410 gün önce görüldü
tumblr_mtdwkyyljb1qa1bfmo1_500.jpg

Bensiz olmaz ama :dyg:

Bende listenin ilklerindenim noonalar alla alla TATLI yaz kızım :D Mısra tepeyi sadece sana vermem :hih: Bu arada bu dizinin adı tekrar mı düzenlendi ?

Bende izlemeye çalışcam :)

Bende listenin ilklerindenim noonalar alla alla TATLI yaz kızım :D Mısra tepeyi sadece sana vermem :hih: Bu arada bu dizinin adı tekrar mı düzenlendi ?
yazdım oppa xD

Bende izlemeye çalışcam :)
tamam senin isminide listemize ekliyorum toplu olarak izliyoruz biz :) geldigi zaman yeni bölümler pm atıyorum :) izleyenlere :)

Kesin izlerim demiyorum vakit bulabilirsem elbette. :o

tamam cnm ismini alırım ben bulursan izlersin ama minho bu bak kaçmaz :D

Türkçe alt yazılı
[DAILYMOTION]x14xpiv[/DAILYMOTION]
Çeviri: Elif İnan.
kaynak:Turkish minoz
KONU :Amerika’nın ünlü gençlik dizisi Gossip Girl ile Asya’nın en ünlü gençlik dizisi Boys Over Flowers karışımı olacak. Bir grup zengin liseli gencin başta aşkları olmak üzere yaşadıklarını konu alacak.

dizimiz 9 ekimde başlıyor ilk fragman geldi
MuCiZe Mısra CastieL Manga Perii iFt DuaL
Elif Ukala Sözler ßaşak
AeQUiTaS Hüma oxew aamir heLen Kara Mustafa ApqA EmRe Z3yn3P Sonya [MENTION]нennα[/USER]
TıLsıM Kemalist
YooNa HüZüN Akla Kara Hera TATLI BELA Dilruba Ömrüm aLeLade mnıl Ask-i-LaL _Tuğba_

Türkçe alt yazılı
[DAILYMOTION]x14xpiv[/DAILYMOTION]
Çeviri: Elif İnan.
kaynak:Turkish minoz
KONU :Amerika’nın ünlü gençlik dizisi Gossip Girl ile Asya’nın en ünlü gençlik dizisi Boys Over Flowers karışımı olacak. Bir grup zengin liseli gencin başta aşkları olmak üzere yaşadıklarını konu alacak.

dizimiz 9 ekimde başlıyor ilk fragman geldi
Elif Ukala Sözler ßaşak
AeQUiTaS Hüma oxew aamir heLen Kara Mustafa ApqA EmRe Z3yn3P Sonya [MENTION]нennα[/USER]
TıLsıM Kemalist
YooNa HüZüN Akla Kara Hera TATLI BELA Dilruba Ömrüm aLeLade mnıl Ask-i-LaL _Tuğba_

Kesin bunu Dicle ile Gülin çevirmiştir tek kelimeyle de şahane :zuha:

bak bu dizi ilenir ama @tatlı gene bir diziye başladım ben house 8 sezon :p ama diğer ekimdeki diziyi izleyeceğim :D

[YOUTUBE]KJyi3A4c5Wc[/YOUTUBE]
2. fragmanda geldi yayın tarihi korede 9 ekim

izlemek isteyenler bana desin bu konu altında liste yapıp toplu izlicez yine :D

izleyecekler :
DuaL
Mısra
TATLI
HeLen
CastieL
Ömrüm
Elif
Ask-i-LaL

Elif Ukala Sözler ßaşak
AeQUiTaS Hüma oxew aamir heLen Kara Mustafa ApqA EmRe Z3yn3P Sonya @
TıLsıM Kemalist
YooNa HüZüN Akla Kara Hera TATLI BELA Dilruba Ömrüm aLeLade mnıl Ask-i-LaL [MENTION]_Tuğba_[/USER] Mavi Leia [MENTION]нennα[/USER]

Geri